שלום רב

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    שירן
    21/05/2010

הי ביתי נולדה בתאריך 17/5/2010 בשעה 21:50 שם משפחתנו הוא מור
    אנו מתלבטים בין השמות הבאים:
    רון
    מאי
    מיה
    גאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי

ליאת יוגב
    21/05/2010

מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המדגיש צורך בפרטיות מול חלקים מאד רציניים , דרישה לשלמות , עומק ידע למידה כדבר חשוב , כאשר מתוך השמות שציינת , השם רון , חלקים רציניים מדי , כבדות ועד כמה לא אוהבת לראות עצמי ככזו , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , דבר היוצר בדרך החיים מצבים של איבודי שליטה , כמו גם פחד מלהיות בחלקים הרציניים מדי , אפשר לקרוא למפה - "מוכרחים להיות שמח"!!!
    השם מאי , יוצר מפה שלפיה צדדים מאד נוקשים עצורים רגשית , מול זה הכישורים מוכיחים על פתיחות קלילות , מה שנקרא -= רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול ... כמו גם צד הזקוק לקצב איטי מול חיים הדורשים פעילות , אנרגטיות ועוד ואם כך עד כמה מישהו חיצוני לי מבין את עולם הצרכים הקיים בי ??
    השם מיה - מפה גברית , נוקשה . השם גאיה - עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ?? צד לא סטנדרטי מול דרישות ללכת בתלם !!! אם כך , לא מבינים את עולם הצרכים הקיים בי .
    אוה ... בעייתי משהו , לא אוכל להמליץ לבחור מי מהשמות ,
    אם בכל זאת , השם מאי הוא המועדף מכולם , האם מושלם - לא !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שירן
    23/05/2010

קודם כל חשוב לציין תודה רבה על עומק התשובה וההתייחסות אשמח אם תבדקי לי שמות נוספים:
    ארבל
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו