מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתדניאלה01/06/2010
שלום רב,
שמי דניאלה ואני בהריון בחודש השמיני, תאריך הצפי שלי ללידה הינו ה- 26.7.10 ויש לי בת.
אני ובעלי דיי סגורים על השם מיקה ומאוד נימשכים אליו.
אני יודעת שעדיף לתת דעה רק לאחר הלידה ולפי יום הלידה הנכון והשעה אך באותו הרגע קיימת בעיה להתייעץ לכן רציתי לדעת ולקבל מושג בערך להתאמת השם, בהנחה שאכן אלד בתאריך הצפוי ה - 26.7.10 כאשר שם המשפחה שלה יהיה קליינמן.
אשמח לחוות דעת כלשהי
תודה דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דניאלה
ליאת יוגב01/06/2010כרגע , מבלי להתייחס לתאריך הלידה .
השם מיקה קליינמן , לא מתאים , א. מאחר ומתקבל צירוף קרמטי 13-4
צירוף היוצר מציאות של תקיעות וחוסר שביעות רצון .
ב. מתקבלים מספרים גבריים ונוקשים , כאשר מדובר בבת
נסו להתחבר לשמות נוספים עד הלידה , כדי שייטב על הילדה !!!
להשתמע לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תאריך הלידה יכול לשנות
דניאלה02/06/2010האם התאריך בו היא תיוולד יכול להשפיע ולשנות את זהושאז השם כן ייטיב עימה או שבלי כל קשר עדיף שלא?
מה אם השם ליאה? כלומר ליאה קליינמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דניאלה
ליאת יוגב03/06/2010צירוף המספרים המתקבל מתוך השם ליאה קליינמן - נפלא ,
אך מאד חשוב לבחון זאת , כידוע , בצירוף עם תאריך הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)