שמות לילדיי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות לילדיי
    לילך
    19/06/2010

למאיה קדם שלום רב! שמי לילך {77\3\6} ושם בעלי דורון{70\5\26} , שם המשפחה שלנו הינו-בסט. לבן הבכור שלנו שנולד ב-07\2\10 נתנו את השם עילי בסט רציתי לדעת אם השם מתאים או שאני צריכה להחליף{ הגעתי להתלבטות הזו מכיוון שבשנה האחרונה הוא החל להחלות המון ומבחינה רפואית עד כה לא מוצאים את הסיבה}. לאחרונה נולדה בתנו השנייה בתאריך-09\12\15 ולה נתנו את השם הילה בסט ורציתי לדעת אם השם מתאים לה. { עד כה היא בריאה לחלוטין}. במידה ויש בעיה אם אחד השמות של ילדיי או אפילו עם שניהם אשמח לתשובה מפורטת מדוע.בתודה מראש, לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות לילדיי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמות ליילדי

לילך
    03/07/2010

אני מחכה לתשובה ממך אך משום דילגת עליי ואפילו לא הסבר קטן. אשמח אם תתיחסיי אל בקשתי הראשונה. בתודה מראש, לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות ליילדי.

לילך
    11/07/2010

שוב שלום לך. אני לא מבינה מדוע טרם התייחסת אל פנייתי אלייך. מחכה לתשובה ממך עדיין. תודה רבה, לילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

ליאת יוגב
    12/07/2010

כאשר פנית למאיה קדם , לא מן הראוי שאענה אני ....
    משום כך , נמנעתי לענות עד כה!
    בכל זאת , מאחר ולא ניתנה עדיין תשובה , מרשה לעצמי לענות לך עתה...
    באשר לבנך עילי , לדעתי נכון להוסיף לו שם נוסף , דברי איתי !!
    להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לילדיי.

לילך
    12/07/2010

בוקר טוב לליאת! סליחה על אי ההבנה כנראה שהתבלבלתי בינך לבין מאיה. השם ניתן לו עם בדיקת שם ויעוץ של רב,אז מדוע אני צריכה להוסיף שם לבן שלי{עילי} ואיך אדע איזה שם מתאים לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

ליאת יוגב
    12/07/2010

במידה ותרצי תשובה , דברי איתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו