שם לבת: תהל או יהל

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת: תהל או יהל
    נורית
    20/06/2010

שלום רב,
    ילדתי בת מזה שלושה שבועות. לאחר לבטים רבים והתייעצות עם רב החלטנו אני ובעלי לקרוא לה בשם תהל. הבעיה היחידה היא שהשם מתקרב ודומה לשם של בתי הבכורה טל.(מבחינת ההברות של השם). אנא עזרו לנו להחליט.
    כאמור אציין שהיא נולדה ב- 31.5.10 ושם המשפחה הוא מיכאלי.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת: תהל או יהל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורית

ליאת יוגב
    20/06/2010

מבין השמות יהל או תהל , עדיף השם יהל , זאת מאחר והמפה הרמונית , גם כי מספר 3 מאד דומיננטי בה , ובכל זאת , צירוף המספרים זרימה חברותיות , רגש , נשיות ועוד
    על פי השם תהל , (לא קשור להערתך , לגבי העובדה שמזכיר השם של טל ) מפה שיש בה צדדים רגשיים מול פחד מלהיסחף בעולם הרגשות , כמו לראות , מפת פחד מאיבוד שליטה , המביא לחיים מציאות של הפתעות רבות ועוד .
    אין ספק , שבחירת השם הראשון היא החשובה , 80% מערך מפתו של האדם זהו השם הראשון שנבחר . ובכל זאת השם יהל = עדיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נורית
    21/06/2010

המון תודות. עזרת לנו מאוד!!
    אני לא מאמינה שסוף סוף אני מתחילה להיות שלמה עם בחירת השם לבייבי שלי.
    אשרייך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו