מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןלי20/06/2010
היי ליאת
נולד לי בן ב16.06.2010 כלומר מספרו הוא 7 איזה שמות הכי מתאימים לו: אורי(מלשון אור),יהל, יהלי,אביב,עמית . הדגש הוא על אורי. שם המשפחה הוא תושיה
אני יודע שהמספר קצת בעייתי היות והילדים שלי האחרים גם מספר 7 ולקח לנו זמן לממצוא שם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובל
ליאת יוגב20/06/2010מספר הגורל של התינוק , כאמור, הינו 7 מספר המדגיש עומק , איכות חכמה ,ידע למידה ועוד
מול זה גם צדדים פרטיים , לא סטנדרטיים , ללכת בדרכו המיוחדת , כאשר מבין השמות שהצעתם
השם הראוי ביותר הינו יהל , זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , גם אם קיימים צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים ,כל מספרי המפה הינם מספרים פרטיים במיוחד , חשוב יהיה לו ללכת בדרכו המיוחדת
מול חלקים של תובנה רבה , בנוסף לכך יכולת להיות מאד מיומן בתחום בו יעסוק , לימים
משום כך , אין ספק שזהו השם המומלץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שם נוסף
לי21/06/2010ליאת שוב שלום
אהבתי מאוד את השם יהל אך אם תוכלי לבדוק לי את השם אדיר.(בגלל בעלי שעוד לא סגור על זה) כמו כן יש לנו יהב אז זה די דומה. בנוסף רציתי לדעת אם אני מוסיפה שם שני ,את שם אבי עזרא האם זה מתאים ליהל,אדיר ואורי.
שם המשפחה הוא תושיה ומספר הילד הוא 7
דרך אגב בזמנו התייעצנו איתך על יהב הלכנו על זה ומאז אנחנו מקבלים תגובות מדהימות על השם ...אז תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יובל
ליאת יוגב21/06/2010אין ספק , שהשמות אדיר או אורי לא מתאימים , האם השם עזרא כשם שני מתאים , כשנחליט קודם על השם הראשון , נוכל לבחון את השם השני ...
השם יהל עדיף , ללא ספק ! אלא אם כן קיימות אופציות אחרות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת לא ממש הבנתי
לי22/06/2010האם השם אורי עזרא תושיה מתאים לתאריך הלידה שמספרו 7 ? במידה וזה לא מתאים בבקשה תסבירי לי על איזה כיוון של אותיות ללכת. כי אזלו לי השמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יובל
ליאת יוגב22/06/2010מתוך הבנה שהשם עזרא אמור לשמש כשם שני בלבד .
והשאלה היא לגבי השם אורי , אם כך , השם לא מתאים מאחר ונוצרת מפה הנחשבת למפת חנק ,
העלולה ליצור בעיות , לימים גם בנושא בריאותי , גם בנושא זוגיות , כי עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין לעולם הצרכים הקיים בי ??
אם כך לא אוכל להמליץ על השם אורי ,
איזה שם לבחור , לא אוכל לציין אלא רק בשיחה , מאחר והתשובה הרבה יותר מורכבת ....
מצטערת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת כל הכבוד על הסובלנות
לי23/06/2010איזה יאוש הברית נדחתה בכמה ימים...בגלל משקל הילד מה עם השם שגיא,נוי,רוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יובל
ליאת יוגב23/06/2010ועדיין לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , שגיא , מפה קונפליקטית בעולם הזוגיות לימים , בלבול רב , בעייתי , נוי , מפה כבדה , אינדבדואלית במיוחד עד כדי , פחות קבלה עצמית , אולי אף ברמה של שנאה עצמית , כי ההורים דורשים ממני ללכת על הצד הקליל הזורם החברותי , אך זה לא מי שאני ... אם כך , עד כמה מקבל את מי שאני ???
רוי , צירוף קרמטי , 19- היוצר בעייה תקשורתית , הרגשה של עליונות או נחיתות , מצבים קורבניים
בעייתי , ברור , אך מאחר וחשוב לי להיות מדוייקת , לא אוכל להסכים לשמות היוצרים קושי לחיים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
לי24/06/2010מה לגבי השם פז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
לי24/06/2010תוכלי לבדוק לי את השם פז ואריאל. תודה
לגבי שם שני האם עזרא יכול להתאים לשנהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
ליאת יוגב25/06/2010השם אריאל יכול בהחלט להתאים , זאת מאחר והמספרים האחרים במפה מרככים מאד את מספר הגורל כמו גם את מספר יום הלידה , מחבר יותר לצדדים נשיים , רכים רגשיים , יכולת הבנה רבה , גם כי ניתן לראות שעל פי השם אריאל נוצרת מפה שלפיה קיים צד מאד פרטי אינדבדואלי מול חלק אחר
השואף למשפחתיות ואהבה , אם כך , מה שנקרא , פחד מללכת עם הצדדים האינדבדואליים הקיימים בי . ובכל זאת אין ספק שהשם מומלץ , אפשר בהחלט להוסיף השם עזרא - לאריאל תושיה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)