מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה עבור חבריםתמר21/06/2010
היי,
אני רוצה לבדוק בבקשה את השם אורי רוזלר-רוטנברג לתינוק שנולד אתמול 19.6.10 לנמרוד וביריה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמר
ליאת יוגב21/06/2010מסרי לחברייך , שהשם אורי לא מתאים בשל קונפליקט מאד משמעותי הנוצר בין המספר 1 כמספר הגורל ויום הלידה , מספר המדגיש על עצמאות יחודיות , צדדים אינדבדואליים מול המספר 2 , המוכיח על קונפליקט לימים , בכל הקשור בנושא אינטימי זוגי , את מי בוחר כבת זוג , בעייתיות , העלולה ליצור מצבי משברים , בנושא הזוגי .
משום כך , ממש לא אוכל להמליץ על השם . צר לי !
שינסו להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי וואי זמיר!
תמר21/06/2010מה עם יונתן?
ואם את כבר בודקת איך איתמר רוזלר-רוטנברג הנולד ב07.07.07?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמר
ליאת יוגב21/06/2010השם יונתן מדגיש צדדים מאד פרטיים , לבדיות רבה , מול חלק הרוצה להראות לעולם הצד היותר ביתי ומשפחתי , אם כך , אם רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהב את מי שאנ י ?
מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ,
בכלל מפה מאד פרטית , יחודית , עצמאית , אינדבדואלית ,- ביתר , כאשר יש לכך מחיר
במיוחד כשלא תמיד אוהב להראות זאת לעולם החיצון , בעיה בדימוי עצמי ....
האם טוב ? לא ממש ,
האם קיימות שוב , אופציות נוספות , מצטערת שזו תשובתי , אך הכי מדוייקת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
תמר22/06/2010כמה שידוע לי הם די ננעלו על אורי... אני לא אבאס אותם עכשיו.
לא ענית לי על הבן הגדול, איתמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמר
ליאת יוגב22/06/2010חבל שלא מתחשבים בתשובה שניתנת !!!
כך שאין יותר מה להוסיף על העובדה שהשם אורי - לא מומלץ !!
גם לגבי השם איתמר - פשוט נבחר , כך שאין חשיבות לניתוח .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)