שם לבן נוה או נווה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן נוה או נווה
    תמר
    21/06/2010

שלום, קראנו לבננו בן השלושה חודשים נוה או נווה אנחנו מתלבטים בעלי חשב בתחילה על נוה ואני על נווה חשבתי שלא כדאי להוריד אותיות אהוי וגם שכך כותבים בדרך כלל אז שלא יצטרך תמיד לתקן. אבל אחרי שקראתי את תשובתך הקודמת בשאלה זו חשוב לי להתאים את זה למפה שתהיה הכי מתאימה, טובה לו. שם המשפחה הוא אלטמן ותאריך הלידה 27.3.10
    תודה תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן נוה או נווה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמר

ליאת יוגב
    22/06/2010

אין לי מושג מה היתה תשובתי ,
    כשבוחנת את שתי האפשרויות , אין ספק , שהשם נווה עדיף !
    זאת מאחר ומתקבלת מפה שיש בה חלקים פרקטיים מעשיות , חוסן כוח , יכולת התמודדות .
    השם נוה באופן הזה , בעייתי , מאחר והמפה היא נשית רגשית מדי , מדובר בבן , כמו גם , כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות משהו אחר ממי שהוא , כמו לראות עד כמה לא מקבל ואוהב עצמו , יושב על דימוי עצמי בעייתי
    מניחה שהיתה החלטה , לפני ההיוועצות בי ? מה היתה ?
    80% מערך מפתו של האדם , המפה אליה נולד . איך נרשם עד כה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היתה החלטה

תמר
    22/06/2010

מבחינתי עד כה לא היתה החלטה כששאלו אותי אמרתי שעוד לא החלטנו ושאני צריכה להתייעץ ופשוט התמהמהתי עם זה. המקום היחיד שנרשם הוא במכבי ושם רשמתי נוה. מה משמעות העיניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כלכך הבנתי את ה 80%

תמר
    22/06/2010

תוכלי להסביר מה הכוונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר

ליאת יוגב
    23/06/2010

מאחר והתינוק בן 3 חדשים , ברור שלא מעט פעמים נדרשת לרשום את שמו באופן כזה או אחר , עובדה שציינת זאת , נוה - זהו השם אם כך , שהוחלט , נכון לשנות לנווה , אך לא אוכל להתעלם מכך שהמפה הראשונה , שכפי שציינתי שערכה 80% מערך המפה היא המפה הראשונה , כמו לומר , כל מה שאבדוק בהתייחסות לבחירת השם , יהיה בהתאם למפה הראשונה , שיש לה השפעה אדירה ... לכל כיוון , להבנת האירועים בחיים , להבנת ההתייחסות של הילד לדברים ועוד
    ובכל זאת , אין ספק שהשם נווה מומלץ , אם ובמידה לא ברורה , אפשר לדבר איתי , ברצון !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו