אמא מיואשת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• אמא מיואשת
    גל
    23/06/2010

תאומותי נולדו ב-24/5/2010 ושם משפחתי לייב
    נועצתי איתך לפני חודש והמלצת על השם מאיה ואכן קראנו לאחת מהן מאיה, אולם השניה נותרה ללא שם עד כה ואני כבר מבולבלת ושום שם כבר לא נשמע לי נכון.
    אודה לך אם תבדקי עבורי את השם הללי, אלה וסיוון

תודה מראש, אמא מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גל

ליאת יוגב
    23/06/2010

מספר הגורל של התאומות = 5 , מול זה השם אלה יוצר קונפליקט בעייתי במיוחד בין מספר הגורל לבין מספר השם המלא - 7 קלילות מול כובד , בלבול רב ועוד בעיות .
    ההשם סיוון יוצר קונפליקט בין מספר גורל 5 לבין שם מלא 4 , קונפליקט בעייתי בשל הבלבול הרב , חוויות טראומטיות ועוד .
    השם הללי , עשוי להיות מתאים יותר, אך ממש לא מושלם , מהסיבה שקיים צד של פחות קבלה עצמית . מפה שיש בה חלקים דינמיים , אך כלפי חוץ , חשוב יהיה לה להיראות יותר שקטה , שלוה ועוד , אם כך , עד כמה מקבלת את מי שאני? כמו גם בעייתיות בנושא של עד כמה מראה כישורה החוצה לעומת מהן יכולותיה האמיתיות , מה שנקרא - כשתגיע למקום עבודה , לימים , לא יוכלו להבין את מי שהיא בכישוריה היחודיים , עצמאיים ועוד . סוג של בעייתיות ..
    ובכל זאת מבין השמות , השם הללי עדיף על השמות האחרים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו