מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת בדרך..קרן29/06/2010
אחותי בחדר לידה
האם השם מילי מתאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ריף,נוי,נילי מתאימים?
קרן29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב29/06/2010מהם הנתונים , תאריך לידה ? שם משפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנולדה 29.6.10 משפחה : גנון
קרן04/07/2010החליטו על השם : מילי , האם בסדר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב04/07/2010השם נבחר, לא כך ? מה השאלה ?
המפה המתקבלת , מספר גורל 2 שם מלא 1 ,מספרים קונפליקטים המדגישים הליכה בין שני העולמות , עד כמה מוכנה ללכת עם מי שאני? כאשר כל כך המון רגש , אך המציאות תדרוש הגנה על העולם הרגשי הכל כך מודגש , כמו לומר פחות לקבל את מי שאני ,
החוצה תשדר כח , חוזק , מול הצדדים הפנימיים הרגשיים באופן מיוחד ,
בכלל , מה נכון לי ? עם מה ללכת, עצמאות ?? שיתוף ?? גם בהיבט המקצועי ובכל תחום בחיים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן , מילי כבר הספיקה להיוולד
קרן04/07/2010בין הזמן ששאלתי לזמן שענית לי
האם היית מציעה שם אחר ?
שוב ,שם המשפחה : גנון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב04/07/2010אם תשימי לב , עונה בכל יום לבאי הפורום , (הנתונים לא סופקו)
האם כדאי לחשוב על שמות אחרים - בודאי ,
אם תציעו שמות , אוכל לבחון אותם , כדי להיטיב עם התינוקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריף ,נוי,עלמה,זיו ??
קרן06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב06/07/2010מאחר והשמות שהצעת יוצרים , או מצבים של קונפליקט עם מספר הגורל
או צירופים קרמטיים , כאשר קרמה משמעותו , חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה .
משום כך , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות . צר לי .
השם ריף , עלול ליצור בעיה תקשורתית , כמו גם קונפליקט בהקשר הזוגי , לימים ...
השם נוי וזיו יוצר צירוף קרמטי 13-4 -בעייתי
השם עלמה , כל מספרי המפה הינם 2 , יתר 2 מוכיח על רגישות עודפת באופן מיוחד .
היפגעות , תלותיות , קושי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)