שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    יוליה
    05/07/2010

שלום, אנחנו הורים לשלושה מצפים לבן, תל"מ 17 לספטמבר. שמות של ילדינו תומר, ערן ונועה. שם משפחה רבינוביץ. כשנכנסתי להריון חשבתי שתהיה בת והיה לי בראש שם מעיין, כשנודע שזה בן חשבתי על מעיין בכל זאת, אך בנים שלי אמרו "מה פתאום זה שם של בנות", אח"כ די החלטנו על הדר, אך התחלתי לבדוק באינטרנט ומצאתי שגם זה שם לבת ובכלל לא מומלץ לבן. אשמח לקבל את דעתך האם הדר זה שם מתאים, האם מעיין זה באמת רק לבנות וגם אולי יהיו לך המלצות אחרות. אני אוהבת שמות עם משמעות, לא קמרים מידי ולא מודרניים מידי ולא כל כך אוהבת שמות יוניסקס (אם כי אני יודעת שיש בימינו כבר בנות בשם תומר, מה לעשות)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוליה

ליאת יוגב
    05/07/2010

השמות שהצעת , קיימים גם לבנים כמו גם לבנות , הדר מעיין , מה דעתי ? לשיקולך ...
    האם השמות מתאימים , אין לי מושג , עד אשר לא נדע מהו תאריך הלידה ,
    כידוע , תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , כך שנכון להיות איתי בקשר לאחר הלידה .
    להשתמע לאחריה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו