מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לרך הנולד - עזרה בהתאמהדני בקל10/07/2010
שלום,
אנו ההורים דני בקל (09.01.1972) ורחל בקל (24.12.1971) נולד לנו בן בשעה טובה ביום שלישי 06.07.2010 בשעה 18:42. אנו מאוד אוהבים את השם רון בעדיפות ראשונה ביותר עדיפויות נמוכות יותר יובל וניב ואולי עידן (פחות)... תודה תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דני
ליאת יוגב11/07/2010ראשית , מספר הגורל של התינוק הינו 7 - מספר המדגיש עומק איכות רצינות , כובד מסויים , מספר המראה על צדדים לא סטנדרטיים , יחודיות פרטיות ועוד .
השם רון יוצר מפה קרמטית , קרמה= חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה .
19-1 מספר השם המלא , היוצר בעייה הקשורה בתקשורת , כמו גם מצבים קורבניים לתוך דרך החיים , לא אוכל להמליץ על שם זה . השם יובל , אפשרי , מאחר ומתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד הרמוניים , ברוב חלקי המפה , צדדים מנטליים , רוחנייים , תובנות וחכמה רבה .
מול זה אפשר גם לראות שלמרות שהמספרים לא מייצגים צדדים אינטימיים ולמרות זאת כלפי חוץ , או במילים אחרות הרושם שיהיה חשוב לו להראות לעולם , רושם של מי שמאד זוגי ואינטימי, כמו לראות שלא תמיד יקבל את עצמו , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , אם מי שאני - מאד מנטלי ולא אינטימי , אך כלפי חוץ , חשוב לי להראות הצדדים הללו (אינטימיות וזוגיות) , סימן שלא תמיד מקבל את מי שאני ...
השמות ניב ועידן , בעייתיים במיוחד . לא אפרט . אך האמן לי שכך הוא !!
במידה וקיימות אופציות נוספות , אשמח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים קדימה
דני בקל11/07/2010ליאת,
מודה אני לך על התיחסותך העמוקה.
לאחר חיפוש נוסף הגענו לשם ירין כאופציה מועדפת כרגע...
אנו מבינים שהשם עידו יכול גם להתאים אך פחות מתחברים אליו (אופציה שניה).
אנא דעתך,
המון תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דני
ליאת יוגב11/07/2010השם עידו לא נבדק , מאחר וכמו שהבנתי האופציה היתה - עידן , ועל כך עניתי , בשלילה!!
השם ירין ,יוצר מפת חנק , כאשר מספר הגורל הינו 7 , המאופיין בצדדים לא סטנדרטיים , יחודיות פרטיות ועוד , מול הדרישות שיקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים כדרישות להיות חלק מ...
חלק מכולם ,מה פתאום ללכת על פי דרכך המיוחדת , בפרטיות , אם כך , מדובר במפת חנק העלולה להביא לחיים - קשיים בכל היבט .
ממש לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)