שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    משה
    14/07/2010

נולד לי בן בכור (לידה ראשונה)
    הרך נולד ב11.07.2010 ב 9:53 הברי ביום א ה 18 לחודש
    אנחנו מטלבטים בין מספר שמות 1.ראם 2.אור או אורי 4.אופק. 5.עמית 6. עומר 7.אושר או אושרי 8. רותם 9.ליאל
    או שיש לך כיוון אחר ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת תאריכי הורים

משה
    14/07/2010

שחחתי להוסיף השם שלי ליטל בן עזרא 16.03.1983
    ובעלי משה בן עזרא 24.061982
    נישאנו ב 11.11.08

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליטל

ליאת יוגב
    14/07/2010

עברתי על כל השמות שהצעת , אך מאחר ומספר הגורל של התינוק הינו 3 ,מיום לידה 11 - מדובר במספרים רגשיים , כמו גם נשיים , חשבתי איך ליצור מפה שתחזק משהו את אותו צירוף רגשי
    השם אושר - נראה כשם המומלץ ביותר , אלא שבהסתכלות נוספת , מאחר ומספר הגורל 3 המקום של הביטוי , יצירתיות , אופטימיות כדרך חיים , כמו גם צדדים ילדיים , אך לעומת זאת , הפצע הגלגולי שלו גם הוא 3 , כמו לראות , שלא יהיה לו פשוט לממש את היעוד שלו , (מספר הגורל -שמגיע מתוך צמצום תאריך הלידה) פצע גלגולי , משמעותו , פצע שהאדם סוחב מחיים קודמים ומקשה עליו גם בחיים אלה .
    אז מה פתאום שניצור פצע תואם למספר גורל ?
    כל שאר השמות - פחות מתאימים , או מפות חנק - דבר שלא מאפשר לילד לבטא את עולמו הפנימי או פחד מאיבוד שליטה ועוד .
    נסי להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עכשיו??

משה
    15/07/2010

היי, קצת היממת אותי עם התשובה שמתוך כמעט 10 שמות קטלת לי את כולם
    אבל כדאי להמשיך לנסות, הברית ביום ראשון הקרוב,

מה את היית ממליצה???

מה עם גיל או שקד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו