מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןמשה14/07/2010
נולד לי בן בכור (לידה ראשונה)
הרך נולד ב11.07.2010 ב 9:53 הברי ביום א ה 18 לחודש
אנחנו מטלבטים בין מספר שמות 1.ראם 2.אור או אורי 4.אופק. 5.עמית 6. עומר 7.אושר או אושרי 8. רותם 9.ליאל
או שיש לך כיוון אחר ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת תאריכי הורים
משה14/07/2010שחחתי להוסיף השם שלי ליטל בן עזרא 16.03.1983
ובעלי משה בן עזרא 24.061982
נישאנו ב 11.11.08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליטל
ליאת יוגב14/07/2010עברתי על כל השמות שהצעת , אך מאחר ומספר הגורל של התינוק הינו 3 ,מיום לידה 11 - מדובר במספרים רגשיים , כמו גם נשיים , חשבתי איך ליצור מפה שתחזק משהו את אותו צירוף רגשי
השם אושר - נראה כשם המומלץ ביותר , אלא שבהסתכלות נוספת , מאחר ומספר הגורל 3 המקום של הביטוי , יצירתיות , אופטימיות כדרך חיים , כמו גם צדדים ילדיים , אך לעומת זאת , הפצע הגלגולי שלו גם הוא 3 , כמו לראות , שלא יהיה לו פשוט לממש את היעוד שלו , (מספר הגורל -שמגיע מתוך צמצום תאריך הלידה) פצע גלגולי , משמעותו , פצע שהאדם סוחב מחיים קודמים ומקשה עליו גם בחיים אלה .
אז מה פתאום שניצור פצע תואם למספר גורל ?
כל שאר השמות - פחות מתאימים , או מפות חנק - דבר שלא מאפשר לילד לבטא את עולמו הפנימי או פחד מאיבוד שליטה ועוד .
נסי להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עכשיו??
משה15/07/2010היי, קצת היממת אותי עם התשובה שמתוך כמעט 10 שמות קטלת לי את כולם
אבל כדאי להמשיך לנסות, הברית ביום ראשון הקרוב,
מה את היית ממליצה???
מה עם גיל או שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)