מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןאדוה20/07/2010
שלום רב,
נולד לנו בן ב-10.07.2010 בשעה 03:45 לפנות בוקר.
אנו מתלבטים (עדיין..) בין השמות איתי, אביתר ואיתמר. שם המשפחה בניטה.
אשמח לחוות דעתך:)
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדוה
ליאת יוגב20/07/2010מספר הגורל של התינוק הינו 11-2 מספר המדגיש רגישות רבה , צורך בשיתוף אינטימיות, מול צדדים יותר מנהיגותיים , יכולת להנחות להורות , יצירתיות ועוד .
מול זה מבין השמות שהצעת השם איתי יוצר מפה שיש בה חלקים מאד רגשיים ביתר !
מפה נשית - מדובר בבן
השם איתמר , מוכיח על צדדים המדחיקים את עולם הרגשות הקיים בו , דרישות לשלמות מהסובבים אותו ואם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי ???
בעייתי !!!
השם אביתר , נראה כמתאים מכולם , גם כי , לא באופן המושלם , צדדים של צורך באינטימיות , מול חוויה שהעולם שולח אותי להתמודדות בזכות עצמי .כשמצד שני אפשר לראות , צדדים של יחודיות אינדבדואליות , חופש ומרחבים .
לשיקולכם , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
אדוה21/07/2010תודה על תשובתך.
שם נוסף שעלה עוד בהתחלה הוא יפתח. תוכלי לומר לי אם הוא יתאים?
תודה מראש,
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
אדוה21/07/2010סליחה על ההטרדה...
אם תוכלי לבדוק שם נוסף - יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אדוה
ליאת יוגב22/07/2010שני השמות שהצעת , יובל ויפתח - בעייתיים ,
זאת מאחר והשם יפתח יוצר מפה שיש בה מידה רבה של הדחקה לעולם הרגשי ,
עד כמה מישהו חיצוני לי מבין את עולם הרגשות שלי ? מפה שיש בה שמירת חיץ רבה , כשכל שזקוק לו זה אינטימיות , שיתוף ,זוגיות , אך המון שמירה שלא להיפגע !!!!
כמו גם המון עוצמות רגשיות חזקות ,
גם השם יובל יוצר הדחק ה לעולם הרגשי וכן מספר קרמה 13-4 היוצר מצבים של חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד .
צר לי שלא אוכל לאשר השמות , נסו להתחבר לשמות נוספים
ואולי כדאי לשוחח ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)