שני שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שני שמות
    לילי
    30/07/2010

שלום.

בני נולד בתאריך 7.1.08.
    יש לו 2 שמות רפאל - אלירן. רפאל ע"ש סבו ז"ל, ואלירן הוספתי בתור משהו יותר חדיש ויפה.

אני ומשפחתי קוראים לו ביום יום אלירן, ואביו ומשפחתו קוראים לו תמיד רפאל.

האם יש בכך גורם שלילי כלשהו ?
    האם אחד מן השמות מתאים לתאריך לידתו יותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילי

ליאת יוגב
    31/07/2010

לא ציינת את שם משפחתו של בנך .
    כאשר ברמת העיקרון נראה לי בלבול אמיתי , כאשר הילד יצטרך לציין מהו שמו . מה יאמר ??
    חשוב לבחור שם וללכת איתו לאורך הדרך , כמו כן, אין לי כרגע יכולת לענות ללא ידיעת שם המשפחה , רק על פי השם המלא אוכל לומר מהו השם המועדף מבין השניים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילי
    31/07/2010

שם משפחה - חן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי

ליאת יוגב
    01/08/2010

לפי מיטב הבנתי , מאחר ושני השמות נבחרו לבנך , משום כך אפשר לראות ולנתח המפה שלו על פי שניהם , כמפה רגשית במיוחד , מספר הגורל הינו 9 , מספר המייצג צורך במרחבים , יכולת הבנה ונתינה רבה , מספר מנהיגותי , גם כי לא פעם התנהגות ילדותית , צד בוגר מול צד ילדי ,
    חלקים חברותיים במיוחד נחמדות
    80% מערך המפה של האדם זו המפה הראשונה שנבחרה . תקני אותי אם טועה באשר לכוונתך לבחור לבנך שם . האם רק אלירן או , אלירן רפאל ? הניתוח שלי כאמור הוא על פי שני השמות
    מעבר לכך ,מבין השמות , אין ספק , שהשם רפאל - עדיף !!!!!!
    מפת מנהיגות , עוצמתית במיוחד .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הניתוח

לילי
    02/08/2010

ולפי הבנתי, הניתוח תקף רק במקרה ותמיד נקרא לו בשמו המלא, רפאל - אלירן, כשם אחד ולא נפריד בין השמות. אני צודקת ?

אני לא רואה את אביו קורא לו בשום אופן בשם אלירן, כמי במחינתו זה כאילו לזלזל בזכר אביו ז"ל, ששמו ניתן לנכד אבל בעצם לא יהיה בשימוש, ולי מאוד קשה להתחבר לשם רפאל, למרות שהוא יפה בעיני ונתתי אותו בלב שלם, בכל זאת, אני יותר מתחברת לאלירן.

במצב דברים כמו זה, כאשר אני ואביו קוראים לו בשני שמות שונים, האם "המפות" של כל אחד מן השמות מתבלבלות ונוצר "בלאגן" בתודעת הילד ?

ואם אפשר גם - מדוע רפאל מתאים יותר מאלירן ?

המון תודה על ההתייחסות והזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי

ליאת יוגב
    03/08/2010

ולפי הבנתי , השם אלירן רפאל הוא השם הנבחר , אם כך לא הניתוח הראשי הוא על פי השם שנבחר !! גם אם קיימים שני שמות , נראה שהתחברת לבחירת שני השמות ולכך התכוונת ,אם כך ,כ פי שציינתי , השם אלירן רפאל חן יוצר צירוף מספרים רגשי במיוחד ,
    כשבנך יצטרך להציג עצמו על פי איזה שם יציג עצמו , נראה בלבול שלם !!!
    השם רפאל עדיף - מאחר ומתקבלת מפה עוצמתית , חזקה , מנהיגותית והרמונית ושוב לא אכל להתעלם מהמפה הראשונה ,!!
    השם חן , יוצר צירוף מספרים קרמטי - קרמה היוצרת מצבי ניתוקים , שיעור במערכות יחסים ועוד .
    אם תרצי , דברי איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוק - המשך

ליהי
    01/08/2010

היי ליאת,
    אשמח אם אקבל תשובה לגבי שם נוסף "אסף" לבני שנולד בתאריך 28.7.10

תודה מראש
    ליהי מישלאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהי

ליאת יוגב
    02/08/2010

אשמח לעדכון שם המשפחה של התינוק ?? כדי שאבחן הדברים בצורה הנכונה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו