שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    שיר
    08/08/2010

שלום

בתאריך 2.8.2010 נולד לנו בן שני.
    רצינו להתייעץ לגבי שם עבורו
    שמי שיר
    שם בעלי תמיר
    לילד הגדול קוראים יונתן
    שם משפחה שהרבני

השמות שאנו מתלבטים לגביהם הם - שחר, איתי, יובל, אביתר

אשמח להכוונה בנושא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם נוסף שחשבנו עליו הוא רועי

שיר
    08/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר

ליאת יוגב
    08/08/2010

מבין השמות שהצעת , השמות הראויים , גם כי לא באופן המושלם הם שחר או אביתר.
    השם שחר יוצר מפה שלפיה קיימים צדדים המוכיחים על ילד טוב , ההולך בתלם , סטנדרטי חשיבות למסגרות לאהבה משפחה , אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר מיוחד אחר שונה , לא סטנדרטי , כמו לראות , עד כמה אוהב את מי שאני ? אם חשוב לי להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהב את מי שאני ?
    השם אביתר , מוכיח על מפה שלפיה קיימים חלקים עצורים רגשית , מול העובדה שכלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר רגשי . שוב , עד כמה אוהב את מי שאני , בחלקים העצורים רגשית ?
    כמו גם עולם הצרכים ההולך בכיוון זוגי , מול מציאות הדורשת ללכת בתיפקוד עצמאי , כמו לראות רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול !
    והשאלה הנשאלת לאורך הדרך - "אם היה לי "..יותר ויותר .
    אז בכל שם קיימים הצדדים החיוביים כמו גם , בעיות , השמות האחרים יורדים לגמרי מהפרק ...
    לשיקולכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי השמות הללו

שיר
    08/08/2010

אורי (בחולם או בשורוק)

רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר

ליאת יוגב
    09/08/2010

צר לי , השמות רועי ואורי , גם הם לא מתאימים !!!מפות קונפליקטיות , כ מו גם צירופים קרמטים
    קרמה= חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו