מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתכהן אורנה10/08/2010
שמי אורנה כהן תאריך לידה 14.10.1967
ילדתי היום בתאריך 10.08.2010 תינוקת בשעה 10:10
אשמח אם תדאגי ליעץ לי שמות שיכולים להתאים לילדה.
במקביל בדקי לי בבקשה אם השמות אופיר , מיכל , איילה , איילת , אפרת מתאימים.
אודה לתשובתך בהקדם
בתודה מראש
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת -
כהן אורנה10/08/2010שם בן הזוג שלי לו אני נשואה מעוז כלומר שם המשפחה שביתי תשא הוא מעוז
זאת בהמשך לבחירת שם לתינוקת שלי - כהן אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורנה
ליאת יוגב11/08/2010מבין השמות שהצעת ,השם הראוי ביותר הוא א י י ל ה , המפה המתקבלת מאד הרמונית , דינמית , קצב מהיר , פעילות , היסחפות ובקיצור נפלאה !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
אורנה כהן11/08/2010תודה על תשובתך , שאלה נוספת בשם איילה ישנה את האות י' פעמיים בשם ובהרצאה של נומרולוגית וגם נומרולוגית קבליסטית נמסר שלא טוב שיש פעמים את אותה אות בשם?
האם למרות זאת כדאי או לרשום עם י' אחת
אודה לתשובתך בהקדם
בתודה מראש
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורנה
ליאת יוגב11/08/2010פחות יודעת להשיב על הערות של אחרים , אני אישית לא מכירה את הנושא .
על כל פנים , השם איילה , עם שני יוד הוא הנכון !!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
כהן אורנה11/08/2010ראשית תודה על המענה המהיר , מבקשת בדיקתך לגבי השם עופרי או עדן מה מתאים לפי הפרטים הנ"ל?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורנה
ליאת יוגב13/08/2010השם עופרי בעייתי , מאחר ומתקבל צירוף קרמטי 13-4 היוצר מצבים של נעילות מחשבתית, תחושת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד .
השם עדן , גם הוא בעייתי בשל הקונפליקט בין 3 כמספר הגורל לבין ה-4 כמספר השם המלא , דבר העלול ליצור אירועים משבריים בתוך דרך החיים , כמו גם מציאות חונקת את היעוד ... עד כמה מישהו חיצוני לי מבין את עולם הצרכים הקיימת בתוכי ?
צר לי שכך הוא הדבר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)