מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתעינב11/08/2010
שלום רב,
נולדה לי ילדה ב- 13.7.10 קראתי לה בשם יולי.
למרות שהרב לא המליץ על כך.
בפתאומיות יולי הפסיקה לנשום ועשינו לה הנשמה פעמיים וברוך השם היא ניצלה.
היא מאושפזת כבר שבוע בבית חולים ובודקים מה הבעיה.
אני חושבת אולי לתת לה שם נוסף או להחליף אותו כי שמעתי שזה שם של אלילים ושם לא טוב.
מה דעתכם?
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינב
ליאת יוגב11/08/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם של התינוקת
ליאל12/08/2010השם הוא יולי גבאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת יוגב
ליאל16/08/2010השם של התינוקות : יולי גבאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהeynav_lior
עינב12/08/2010כן עדיף להוסיף שם נוסף גם לי יש אחות שהאיתה מאושפזת חודשיים מאז שנולדה אוספנו לה שם נוסף שאני ממליצה לך ליאן שפירושו לי אלוהים אותך נתן זה שם שנתן לנו רב תישאלי לגבי השם בישביל הילדה שלך שינינו את השם של אחותי יש ליה שתי שמות תהל וליאן ולאחר 4 ימים היא שוחררה מבית החולים היום היא בת שלוש וברוח השם הכול טוב איתה השמח לדעת מה עשית עם תחזרי אלי לאימלבבקשה עינב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עינב
ליאת יוגב16/08/2010לא הייתי משנה את שמה של ביתך , המפה נפלאה , אך קיימת רגישות בריאותית, כן הייתי מוסיפה שם , דברי איתי לצורך העניין , אפשרות נוספת , לחפש שם פרטי באות ש שנותן 1 , כמו שירלי .,
ובכל זאת , דברי איתי ואנחה אותך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)