מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת - דחוף עד מחרמיכל13/08/2010
בתי נולדה אור ל- 31/7/2010. השמות שחשבנו: יולי, ליה, שיר, יה-לי. ושנשמח לקבל רעיונות אחרים כי אנו אובדי עצות ומחר יש עליה לתורה של כל המשפחה.
אודה באם תכווני אותנו לשם הנכון
שמי מירית שם בעלי ערן שטרנברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות נוספים
מיכל13/08/2010שמות נוספים אפשריים הם אגם, אור,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מירית
ליאת יוגב13/08/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 5 - מספר המדגיש צורך בחופש גיוון ריגוש חברה , מספר מאד דינמי פעיל , מול זה על פי השם שיר , מתקבלת מפה של פחות קבלה עצמית , מספרים מאד דינמיים , אך כלפי חוץ חשוב להיראות מאד מובנת , כמי שהולכת בתלם , אם חשוב לי להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהבת עצמי ??
השם יולי מספרים דינמיים מול זה ,כלפי חוץ להיראות יותר שקולה , שקטה , שוב השאלה שנשאלת - עד כמה אוהבת את מי שאני ?
השם ליה , מתקבלת מפת חנק , מספר גורל 5 זקוק לחופש שלו , לריגושים המספרים האחרים במפה מראים שחייבת , כי לכך תדרש , מהחברה סביבה הורים מורים , ללכת בתלם , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי מבין לעולם הצרכים הקיים בתוכי ???מפת חנק עלולה ליצור, בעיות בריאות , כמו גם מצבים של ניתוצים , לימים !!
השם אגם = צירוף קרמטי 16-7 מצבי ניתוקים והפתעות , בעייתי במיוחד
השמות אור ויהלי , קיים קונפליקט בעייתי בין מספרי 5 ל-7 , מספרים היוצרים בלבול רב , כמו גם אירועים בחיים המאבדים שליטה , כמו גם , בעייה בבחירת בן הזוג , לימים.
מכאן , שלא אוכל להמליץ על מי מהשמות בשל הבעייתיות המתקבלת , צר לי , אך לאחר שקיים הסבר על כל אחד מהשמות , מאמינה שתוכלו לסמוך על תשובתי !!
מאחר ולא נוהגת להציע שמות , כל שאומר - נסו להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)