מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתיפעת15/08/2010
שלום
בתי השניה נולדה בשעה טובה ב 05.06.10 בשעה 18:15 למשפחת סיפין, הייתי מעוניינת לקבל את יעוץ לגבי שם עבורה. השמות עליהם חשבתי הם: מעיין, אדוה, הילה, הללי, ירדן, אלה, הדר, דריה
במידה והשמות לא אופטימליים עבורה הייתי מעוניינת לקבל הנחיה בבחירת השם
תודה מראש יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת
יפעת15/08/2010לגבי השם אדוה - אם זה משנה ניתן לכתוב אותו גם כך: אדווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב15/08/2010צייני שוב את תאריך הלידה ,האם 5.6 או 5.8??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
יפעת15/08/2010תאריך הלידה הוא 05.08.2010
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב16/08/2010מבין השמות, השם הראוי ביותר הוא ירדן .
כל השמות האחרים בעייתיים , בשל העובדה שנוצרות מפות חנק , דבר האומר ,שלא תמיד מבינים לעולם הצרכים הקיים בתוכי ... בעיות בריאות אפשריות , צירופים קרמטיים , קרמה = חוב מחיים קודמים
כדי להנחות על השם המתאים , חייבת לצורך העניין לשוחח , לא אוכל לעשות זאת בפורום ...
אלא , אם כן , הבחירה בשם ירדן , אפשרית !!??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמות נוספים
יפעת17/08/2010ליאת תודה רבה על תשובתך
הייתי מעוניינת לבדוק שמות נוספים שעלו כגון: גילי, שירי (שיר), לוטם, טופז, כרמל, עדי, יובל, ליאת או מאיה (מיה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
יפעת17/08/2010שכחתי לציין את השם כרמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב17/08/2010מבין השמות שהצעת השם הראוי ביותר הינו - יובל !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
יפעת19/08/2010ליאת שלום
רציתי לברר לגבי שמות נוספים: רעות, גאיה, יהלי, טליה, רננה, שחר
תודה מכל הלב
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב19/08/2010לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שציינת , כל אחד וסיבתו , צר לי
השם יובל הוא השם המועדף מבין כל רשימת השמות ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אובדת עיצות
יפעת22/08/2010ליאת שלום
כיוון שהשם יובל במקורו הוא שם של בן אני מתלבטת לגביו ולכן רציתי להתייעץ איתך לגבי שמות נוספים בזה הסדר: שירז (לירז), שי-אל, נופר, נעמה, מיכל, נטע-לי או אושרה
תודה מקרב לב
יפעת - אמא אובדת עיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
יפעת22/08/2010שכחתי גם את השם צליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב22/08/2010מאחר וכל אחד מהשמות שהצעת יוצר צירוף קרמטי כזה או אחר ,
משום כך , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , קרמה= חוב מחיים קודמים וקשיים
בחיים אלה ....
נראה לי שהדבר הנכון ביותר הוא ליצור קשר טלפוני . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)