מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם עמרי או עומריסימה20/08/2010
שלום.
אני רוצה לקרוא לבני הבכור שעדיין לא נולד, עמרי או עומרי.
הסיבה העיקרית היא כי משמעות השם בערבית היא חיים שלי.
שמעתי שבמגזר הדתי לא ממליצים על השם הזה כי הוא השם של מלך ישראל, שלא הלך בדרכו של ה'.
השאלה שלי היא איך כתוב השם בתנ"ך, ואם זה בסדר לקרוא לו פשוט בגרסה השניה (ז"א, אם בתנ"ך מופיע השם עומרי, האם זה בסדר לקרוא לבני עמרי?)
שאלה שניה, האם עצם העובדה שאני קוראת לו ככה בגלל משמעות השם בערבית, ללא קשר לתנ"ך, משנה את ה"איסור" במתן השם הזה.
אציין כי אני יהודייה מאמינה, וכן גם בעלי. שנינו מזרחיים ומשם הקשר לשם עם המשמעות בערבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קראתי לבן שלי עמרי
אמא של עמרי20/08/2010אני קראתי לבן שלי עמרי ,
תבדקי באינטרנט טתמצאי שעמרי היה מלך טוב שהעם אהב אותו שכן הוא השכין שלום .
וכזה הוא בני, נעים לילדים אחרים ותמיד מפשר ביניהם .
בתנך כותבים בלי ו ולכן אני בחרתי עמרי ולא עומרי .
אולם כולם כותבים עומרי ולכן בדיעבד אולי הייתי משנה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמרי
אמא של עמרי28/02/2013גם אני אמא של עמרי (היום חייל) שהוא מקסים שליו וחפץ שלום, אנו כותבים עמרי בלי ו' כפי שכתוב בתנך.
דרך אגב בסיפורי התנך אמנם מוזכר המלך עמרי, אני מניחה שכמו שהיום חיים מס' רב של אנשים הנושאים את אותו שם גם בימי התנך לא היתה נציגות בודדת לכל שם.
בהצלחה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימה
ניר גוטליב20/08/2010סימה שלום,
מי שמרגישה הכי טוב והכי נכון איך לקרוא לתינוק שנולד זאת האמא.
בזמן ההריון יש קשר טלפתי בין העובר לבין תת המודע של האמא ושם ניבחר השם של התינוק.
אנחנו צריכים לזכור שאנחנו ניכנסים להריון כזוג אבל הנשמה בוחרת אותנו ההורים ולא אנחנו בוחרים נשמה.
הנשמה שבחרה אותנו ההורים יודעת איזה שם הכי נכון למימוש הייעוד הנשמתי שלה בעולם הזה ואת זה היא משדרת לאמא בזמן ההריון.
משמעות השם משנה פחות יש לשים דגש על התאמה בין תאריך לידה לשם ניבחר ולכן בכל מקרה אני הייתי ממליץ להמתין לידה ואז לראות האם יש הרמוניה בין השם שבחרת לתאריך הלידה
אז שיהיה בע"ה תאריך לידה תוכלי לקבל תשובה מדויקת יותר.
שבת שלום,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)