מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נולדה לי בת ב 30.08.10ליאת יוגב30/08/2010
נולדה לי בת ב 30.08.10 בשעה 01:56. השמות שאני רוצה הם: רותם,מיטל,רוני.
איזה שם מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ניר גוטליב30/08/2010אילנה מזל טוב ובוקר טוב,
השמות רותם ורוני מצוינים, השם מיטל פחות טוב.
בברכת שנה טובה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי הראשונה
אילנה31/08/2010האם יש עוד שמות שאפשר להמליץ עליהם?
עוד קצת פרטים על המשפחה:
האם : אילנה שפירו. ת.ל: 18.10.1980
האב : דן שפירו ת.ל: 16.03.1980 (השם של האב מעוברת, באנו ברית המועצות לשעבר)
בת ראשונה : נועה שפירו ת.ל : 28.12.2004* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ניר גוטליב31/08/2010אני מעדיף שאת תבחרי ואני רק אמליץ מה טוב יותר ומה פחות.
זה נכון שאת הבחירה הסופית יעשו ההורים, האמא מרגישה הכי טוב מה נכון לילד שלה ולכן תמיד בסופו של הדברהבחירה היא של האמא והאבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אילנה31/08/2010מה עם השמות הבאים :
שני
שיר
שירן
(להתחשב שהשם משפחה גם מתחיל בש')
ליה
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ניר גוטליב31/08/2010תשלחי לי שוב בבקשה את תאריך הלידה והשמות שאת מעונינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אילנה31/08/2010הבת נולדה ב 30.08.10, בשעה 01:56
עוד קצת פרטים על המשפחה:
בת ראשונה : נועה שפירו ת.ל : 28.12.2004
השמות :
רותם
רוני,
שני
שיר
שירן
ליה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אילנה01/09/2010דחוף,דחוף
היום יוצאים מבית חולים!!!!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - דחוף
אילנה01/09/2010היום, היום משתחררים מבית חולים.
חייבים שם
השמות :
רותם
רוני,
שני
שיר
שירן
ליה
עוד קצת פרטים על המשפחה:
בת ראשונה : נועה שפירו ת.ל : 28.12.2004
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ניר גוטליב01/09/2010שני ושיר מצוין, שירן פחות טוב
ועכשיו נשאר לך רק לבחור ...בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)