מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גלי, סוף או ירדןמעדי05/09/2010
אחרי שני בנים מקסימים נולדה לנו נסיכה, ולהבדיל מהבנים, קשה לנו להחליט...
היא נולדה בתריך 02.09.10, בשעה 05.35
וההתלבטות היא כאמור:
גלי, סוף או ירדן
שם משפחתנו הוא גורביץ
המון תודה על העזרה
עדי ואסא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו...
מעדי05/09/2010דרך אגב, במידה ויש שם שלא העלנו ונאה לכם טוב ונכון,
נשמח אם תשתפו אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעדי
ליאת יוגב05/09/2010מספר הגורל של התינוק הינו 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש , עניין סקרנות , חברה תקשורת ותנועה .מול זה על פי השם סוף , נוצרת מפה קונפליקטית במיוחד , בעייתי , עדיף לא לבחור בשם זה !!
השם גלי , צדדים של פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים הקלילים וחופשיים יתר , מתוך הבנה שצריך להיות יותר פרקטיים מעשיים , השגיים ועוד . כמו כן , המפה מוכיחה על פחות קבלה עצמית , כאשר מרבית חלקי המפה מוכיחים על צדדים דינמיים במיוחד , אך לא כך , יהיה לה חשוב לה להיראות כלפי חוץ , לעולם החיצון !! אם כך , מה שנקרא - עד כמה תאהב עצמה ??
השם ירדן , יוצר מפה דינמית פעלתנית במיוחד , כאשר גם כאן , עלולה להיווצר בעייתיות , מהסיבה שעולם הצרכים לגיוון ריגוש עניין סקרנות , האיפיון של מספר 5 , אך מתוך מה שתקלוט מהסביבה החיצונית , הורים מורים , סביבה חברה , שחייבים להיות פרקטית , השגית , מטרות , שאיפות , מה פתאום חופש , אם כך , מידה של חנק !! עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי ??
ובכל זאת מספרי המפה על פי השם ירדן , הם ההרמוניים ביותר ,
לשיקולכם !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

