מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקלי17/09/2010
ילדתי ב-29.06
קראתי לבן שלי עידו
שם משפחה: מליאנקר
שם האם:קרן
שם האב: אילן
האם השם עידו מתאים לבן שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי
ליאת יוגב17/09/2010השם נבחר !! כך שהשאלה האם השם מתאים כן או לא ? לא רלוונטית!
חשוב לתת דגש לעולם הצרכים שלו - לצורך בשיתוף , אינטימיות , לתת עידוד ותמיכה והרבה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שהשם נבחר...
לי18/09/2010אומנם השם נבחר אבל אני אשמח לקבל גם ניתוח לגביו.
תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לי
ליאת יוגב18/09/2010שוב , הפורום נועד לבחירת שם לתינוק , מאחר והשם נבחר ולא מבקשת להיוועץ האם בזה השם לבחור , דרכי היא להסביר איך נכון להתייחס לילד , כדי להיטיב עם דרכו .
בכמה מילים נוספות , קיימת במפה הוכחה להמון רגש , צורך בשלווה , קצב איטי , מול זה , יקלוט שהדרישות ממנו הן להצלחה ! קצב מהיר ודינמי .
מי מכם כהוריו טיפוס מאד מנהיגותי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי אותך מאוחר מדי - משהו אחרון
לי19/09/2010אני כלכך מבואסת, רק לפני מספר ימים גיליתי אותך,הייתי צריכה אותך מאוד
כלכך התלבטנו בבחירת השם - בעלי רצה יואב ואני בל ההריון רציתי עידו. ואני מפחדת שאולי טעיתי?
הבן שלי בן חודשיים וחצי, מה את מציעה לי לעשות? לשנות לו את השם (גם בבית כנסת לפי מה שצריך) או להשאיר?האם את רואה קונפליקטים במספר הגורל לשאר המספרים (אני לא מבינה בזה אבל יש לך ניתוחים מעולים וזה חשוב לי לשמוע את דעתך)
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לי
ליאת יוגב19/09/2010היי שלמה עם הבחירה !!! אין ספק שקיימים צדדים נפלאים במפה , גם אם ציינתי שקיים עולם
צרכים לקצב איטי יותר , לשלווה רוגע , אך המפה בהחלט הרמונית .
ושוב , אין סיבה לשנות השם !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)