בדיקת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שם לתינוקת
    טל
    17/09/2010

שלום רב,
    בתי נולדה ביום 16.9.10 בשעה 13:30.
    אשמח לדעת אם השם דניאלה מתאים עבורה.
    שמי טל ושם בעלי יחזקאל , משפחת שרון

תודה

טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל

ליאת יוגב
    18/09/2010

השם דניאלה יוצר מפה א. גברית ב. נוקשה ג. עצורה רגשית .
    האם להמליץ ? האם קיימות אופציות נוספות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות נוספות

טל
    19/09/2010

חשבנו גם על תהל (זה היה השם שהוחלט טרם הלידה ואז נראה היה כאילו לא מתחבר אליה), אלה, עופרי- אני חשבתי אבל בעלי פחות מתחבר לזה, הילה.

העניין הוא שדניאלה בכלל לא היתה אופציה קודם, אבל איכשהו שנינו חשבנו שזה מתאים לה, זה פשוט בא לנו.
    היא דומה לי, ככה נראה לי- מזכירה לי אתהדברים הפחות טובים בי ומה שהכי מוזר זה שאת התכונות שציינת, בהחלט ניתן היה לייחס גם לי.

אני ממש אשמח לשמוע אם יש לך המלצות- לא הייתי רוצה שם שמתאים גם לבן והייתי מעדיפה שם לא קצר.

תודה על תשומת הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    19/09/2010

ראשית , בחירת שם נעשית ע"י אמא , כך שלא מתפקידי לייעץ מיהם השמות הראויים .
    מבין כלל השמות שהצעת , השם הראוי ביותר ,גם כי לא מושלם , הילה .
    השמות האחרים , מתקבל בהם צירוף קרמטי , או צדדים מבודדים ביתר ,
    (קרמה= חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה )
    כמה מילים על השם הילה - צדדים דינמים במיוחד , מול חלק המשדר לעולם החיצון
    קצב איטי יותר , כמו לראות פחות קבלה עצמית .
    צדדים מאד זורמים מבטאים , חברותיים , מול חלק יותר פרקטי מעשי , פחד מלהיסחף יתר בצדדים הפתוחים חברותיים , כי גם צריך להיות יותר מעשית , עניינית וכו .
    לשיקולכם !
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם השם תמרה?

טל
    19/09/2010

איך זה יכול להיות שאני לא מצליחה להתחבר לשם שהוא טוב עבורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    20/09/2010

לפעמים קורה שאנשים מציגים בפני שם אחד והוא מתאים
    לפעמים קורה , שמציגים כמה וכמה שמות עד אשר מוצאים השם הראוי
    אפשר בהחלט לבחור , אך לא פעם צריך סבלנות ...
    אם כך , השם תמרה , ממש לא מתאים , מאחר ומספר הגורל הינו 1 מספר המדגיש יחודיות
    עצמאות , אינדבדואליות , הליכה בדרך משלה , אך תקלוט מתוך הסובבים אותה , שחייבת ללכת
    בתלם , להיות מאד זוגית , מסגרתית , מה פתאום ללכת עם האמת שלה ? כמו לחנוק את העולם הפנימי שלה , דבר העלול ליצור בעיות בריאות ,כמו גם תופעות ובעיות אחרות ,
    קיימת בעייתיות נוספת , הקשורה לבחירה הזוגית לימים , דבר העלול ליצור אירועים משבריים בנושא .
    אם להמליץ ? ממש לא !!!
    חשוב לראות שמאחורי כל שם שלא מאשרת - קיים הסבר מאד מעמיק !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם אמלי או עמנואל?

טל
    20/09/2010

אינני מקלה ראש בהסברים ואני מעריכה מאוד את שאת עושה כשאת מסבירה את הדברים שעומדים מאחורי שלילת השם.
    התסכול שלי נובע מתחושת "הכישלון" כביכול, שאני לא מוצאת שם שהוא טוב לה, איך יכול להיות שאני לא מרגישה את זה, זה מה שמתסכל אותי.

אנחנו ממשיכים לחפש.

זה בהחלט ראוי להערכה מה שאתם עושים.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    21/09/2010

חוזרת על הסברי לגבי צמצום תאריך הלידה= מספר הגורל של התינוקת .שהינו 1
    מספר שנחשב למספר גברי , מה גם שהגיעה מיום לידה 7 , אם כך שילוב מאד אינדבדואלי, פרטי לבדי ! המפה המתקבלת מתוך השם אמילי - מפה מנהיגותית , חזקה , עוצמתית , אך מרבית חלקיה הינם גבריים , התייחסתי לשם אמילי עם שני י , וממש לא אמלי . כי אז מפה עצורה רגשית ובעייתית במיוחד , אך גם בשם אמילי , קיימת בעייתיות בשל העובדה שמדובר במפה גברית מידי . אם כך
    לא אוכל להמליץ על מי מהשמות אמלי או אמילי , מפה גברית יוצרת לימים בעייה באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית .
    השם עמנואל - מקבל מפה שמראה עד כמה העולם החיצון לא מבין לעולם הצרכים הפנימי הקיים בתוכה . הפנים הזקוק ללבדיות וליחודיות פרטיות , אלא שנדרשת מהסביבה חברה , הורים מורים , להיות סטנדרטית , ללכת בתלם , מצב העלול ליצור בעיות בריאות כמו גם , בעיות נוספות
    מציעה לך , להתקשר ואנסה לכוונך !!
    להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו