שם לבן- לפני הברית

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן- לפני הברית
    לי
    19/09/2010

היי
    בהמשך למה שרשמת לגבי השם הראשון...
    אודה אם תוכלי לבדוק לגבי השמות דור/שגיב/שגב
    שם המשפחה נתן
    נולד ב15/9/10 בשעה 9:18 בבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן- לפני הברית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשאלה

לי
    19/09/2010

בשאלה הראשונה ששאלתי השם "אור , נשלל עקב חוסר תאימות בין השם לתאריך
    האם "אורי" ORI מתאים יותר?
    פרט לשמות האחרים שבחרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

ליאת יוגב
    19/09/2010

מספר הגורל של התינוק , כידוע , הינו 9 , מול זה על פי השם שגיב, מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד יחודיים עצמאיים , חופשיים אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר מסגרתי , חלק מ...
    אם כך , אם חשוב להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה מקבל ואוהב את עצמי , מה שמראה על דימוי עצמי בעייתי
    השם דור מוכיח על מפה של מי שנדרש ללכת בתלם , גם אם עולם הצרכים שלו בלהיות יחודי , צורך במרחבים , אך מה פתאום ? אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי , יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ?? בעייתי .
    השם שגב , יוצר קונפליקט בין מספר הגורל 9 לבין השם המלא 4 , קונפליקט העלול להביא לחיים אירועים משבריים !!
    השם אורי , יוצר צדדים רגשיים , אך קיים פחד להיסחף עם עולם הרגשות , פחד מאיבוד שליטה , העלול להביא למצבים של איבודי שליטה , מה שנקרא - הפתעות בדרך החיים !!
    כמו גם מפה שמוכיחה על כך , שלא נותנים לגיטימציה למי שהוא !
    אם כך , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , כפי שפירטתי ...
    כדאי לשוחח ?? !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו