מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתדנה21/09/2010
שלום, שמי דנה ושם בעלי גיל. שם המשפחה הוא גואטה.
ילדתי בתאריך- 18.9.10 בשעה 14:23 ועוד לא מצאנו שם לילדה.
מתלבטים בין השמות:
1. ניה- זהו שם ששמעתי ומאוד מצא חן בעיניי. אמרו לי שפירוש השם הוא אלה ביוונית אך לא מצאתי לכך כל ביסוס. מאוד מאוד חשוב לי שם עם משמעות !
2. זויה- הבנתי שיש לו ערך נומרולוגי טוב ולפי מה שאני רואה זאת המשמעות שלו היא זו(היא) יה(אלוהים).
3. עלמה- שם יפה וצעיר.
מה דעתכם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב22/09/2010פחות יודעת להסביר השם ניה , אך המפה המתקבלת על פי השם , מפה הרמונית במיוחד , אלא שבבדיקה נוספת - נראית לי בעייתי משהו , בשל העובדה שמספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המדגיש צדדים ביטויים , צדדים ילדיים , מספר זורם קליל חברותי , אך זהו גם מספר הפצע הגלגולי הקיים במפתה , כמו לומר , הדבר שבאה להתחבר אליו הכי ובגדול , שזהו מספר הגורל ,(צמצום תאריך הלידה) מספר זה מהווה פצע , כמו לומר עד כמה יהיה לה קל להתחבר ליעוד שלה ?
אם כך , מבין כל השמות , שהצעתם , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות .
ברור שהשמות האחרים זויה ועלמה ממש לא מומלצים ולא אכנס להסברים נרחבים בעניין .
נסו להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)