מחפשת שמות לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מחפשת שמות לבן
    ויקי
    27/09/2010

היי ליאת!

אני בהריון..ויש זמן עד הלידה אבל מאחר ואני אובדת עיצות בפעם השניה...גם עם הילד הראשון לא הייתי סגורה על שום שם ונתתי לבעלי להחליט והחלטנו שלילד השני אני בוחרת את השם. אז ככה מאז ומעולם אהבתי מאודדד את השם ליאם לבן. רציתי לקרוא כך לראשון אך בעלי לא אהב וגם אמרו לי ששמות המסתימים בהברות סגורות כמו האות מ' הם שמות סגורים. האם הדבר נכון או שזה תלוי במפת הלידה של הילד תאריך שעה ושם משפחה וכו'..?? שם נוסף שאני אוהבת זה השם לירוי....הייתי רוצה לדעת באופן כללי על מה צריך להסתכל בבחירת שם והאם המספר הנומרולוגי הוא רק לפי השם הפרטי או שהוא מתקבל בצירוף של תאריך לידה שעת לידה שם משפחה וכו.... יש שמות שאני אוהבת וישר שוללת מהסטיגמה שיש עליהם שהם סגורים וכדומה....השמות שלי ושל בעלי זה ויקי (ויקטוריה) ויעקב יצחקוב.

סליחה על האורך אודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת שמות לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויקי

ליאת יוגב
    28/09/2010

בבחירת שם לתינוק ההתייחסות היא קודם כל , לתאריך הלידה מול זה השם המלא .
    כל הנתונים האחרים , אפשר לבוא ללמוד , פותחת קורס ב-17.10 בביתי שברעננה .
    לשאלתך על השמות לירוי או ליאם , נכון לעכשיו שניהם אפשריים , אך מאחר ותאריך הלידה
    הינו מרכיב של 50% מערך המפה , משום כך , בואי נחכה ללידה ונחליט לאחריה.
    הכיני שמות נוספים , כדי שנוכל להיטיב אם התינוק .
    להשתמע לאחר הלידה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו