שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    חן
    02/10/2010

שלום!
    בעזרת השם אני אמורה ללדת בתחילת נובמבר בניתוח קיסרי מתוכנן.
    אנו מעוניינים לקרוא לבננו בשני שמות דן אור שם המשפחה דקל.
    איזה מבין התאריך או התאריכים מומלצים.
    7/11/10 8/11/10 9/11/10 10/11/10

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן

ליאת יוגב
    03/10/2010

האם מתכוונת לקרוא לילד בשם המלא דן אור , במהלך הדרך בחיים , או דן ביום יום ואור כשם שני ?
    מעבר לשאלתי זו , בעייתי משהו להחליט על השם , בטרם קיים תאריך ודאי .
    אך אם בכל זאת מתכוונת לשם כולו , מבין התאריכים שהצעת , התאריך ,המתאים ביותר הינו 8.11.2010,
    גם כי , על פי כל הנתונים שם מלא תאריך הלידה הנ"ל מתקבלת מפה נוקשה ועצורה רגשית .
    אך ממש קשה לענות במקרה זה . כי ננעלת על שם , שעדיין לא ברור לי מהו ? כמו גם , אין ידיעה לתאריך ??
    גם אם את היא זו שצריכה לבחור בתאריך ? האם תמיד ניתן לבחור ? האם יש לנו שליטה על תאריך הלידה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שם לבן - לליאת

חן
    03/10/2010

ליאת שלום!
    אנו מעוניינים לקרוא לילד דן ביומיום ושם שני אור.
    שם המשפחה דקל.
    מאז ומתמיד אהבנו את השם דן ובכל פעם ששמעתי את השם בטרם הריתי הרגשתי מעין כמיהה וגעגוע לילד.
    בעבר אמר לי אדם שעוסק בנומרולוגיה וקבלה כי לכל אות יש אנרגיה ולכן רצוי שלשם יהיו יותר משתי אותיות.
    יחד עם זה הוא הוסיף שכדאי שבשם של הילד יהיו אותיות של שמות ההורים כדי לחזק את הקשר בינו ובין ההורים.
    כיוון שהשם דן קצר ואינו כולל אותיות של שמו של בעלי רציתי להוסיף את השם אור. מה גם שחיכינו לו זמן רב ואור הוא דבר חיובי וטוב.
    כיוון שזהו ניתוח מתוכנן מראש יש לקבוע תאריך.
    אני מחפשת את התאריך המוצלח בשבוע בו מתוכנן הניתוח.
    7/11/10 8/11/10 9/11/10 10/11/10

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת - הגבתי על בשורה מעל

חן
    03/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו