עזרה לחברה בבחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה לחברה בבחירת שם
    ליעד
    08/10/2010

שלום,
    חברתי הטובה ילדה אתמול ועדיין מתלבטת לגבי השם. היא חשבה על "דניאל" אבל בינתיים נוטה יותר לכיוון "עמרי" או "עומרי".
    רציתי להתייעץ בשמה (מאחר והיא בבי"ח) לגבי השם עמרי קונקי, תאריך לידה 7 באוקטובר, 2010, שעה 20:50 (אם זה משנה, אני לא יודעת).
    או אולי, אם יש לכם הצעה טובה אחרת - היא מאוד אוהבת את המצלול של אותיות כמו ד, ל ו-ע'.
    תודה מראש,
    ליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לחברה בבחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי!

ליעד
    08/10/2010

השם השני שלו, ללא ספק, עומד להיות משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התגובה המהירה

ליעד
    09/10/2010

האם השם נועם או נעם יוכל להתאים?
    תודה וסליחה על ההצקות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעד

ליאת יוגב
    09/10/2010

ראשית , יש למצוא שם ראשון מתאים ,אחר כך להתייחס לשם השני ..
    מאחר ומספר הגורל של התינוק , הינו 11-2 מספר המדגיש , רגישות רבה ,צורך בשיתוף זוגיות אינטימיות , לימים אפשרות ללכת בכיוון רוחני , יצירתי השראה , להנחות להורות וכו .
    כי על כך מדבר ה-11 ... מול זה על פי השמות , דניאל ועמרי , מוכיח על קונפליקט מאד גדול בין ה-2 כמספר הגורל מול ה-1 כמספר שם מלא , דבר המראה על בעייתיות , בכל הקשור בערך העצמי ,
    בכלל , מה רוצה ? שיתוף ? עצמאות ? עם מה ללכת ?
    אם כך , לא מומלץ לבחור באלה השמות !!
    השם עומרי , יוצר מפה קרמטית - 16-7 מצבים של ניתוקים והפתעות ובכלל שיעור במערכות יחסים , כמו גם , מפה קונפליקטית במיוחד ובעייתית לא פחות מהקודמות..
    צר לי , אך נכון להתחבר לשמות נוספים ובלבד להיטיב עם דרכו של התינוק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אני לא יודעת למה זה לא יוצא לי

ליעד
    09/10/2010

אבל אני אחזור על השאלה, סורי על הבלגן,
    נועם או נעם יכול להיות טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעד

ליאת יוגב
    10/10/2010

השם נועם יוצר מפת פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים הרגשים הקיימים בו . כמו גם מספר קרמה 13-4 המוכיח על נעילות מחשבתית , תחושת תקיעות וחוסר שביעות רצון .
    השם נעם , מפה שיש בה חלקים רגשיים במיוחד , מול הפחד מלהיסחף בעולם הכל כך רגשי ... מפת פחד מאיבוד שליטה עלול להביא מציאות של הפתעות לדרך החיים .
    המפה מוכיחה גם על בעיות תקשורתיות , חברתיות העלולות לקרות במהלך הדרך ..
    צר לי , אך לא אוכל להמליץ על מי מהשמות נועם או נעם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו