מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם שם ליאן יתאים לבת שלי?אלינה13/10/2010
שלום,
בתי נולדה ב8/10/2010 בשעה 9:43 בבוקר. ברצוני לקרוא לה ליאן. האם השם הזה יתאים לה. שמות שלנו הם:
אלינה מרקינזון - אמא
אוולד מרקינזון - אבא
דניאל מרקינזון - אח בן 7.
הבן שלנו נורא רוצה שניקרא לה נטלי. האם יהיה טוב אם נתן לילדה שתי שמות - ליאן נטלי מרקינזון?
אופציות אחרות לשמות:
נטלי
טל
בברכה
אלינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלינה
ליאת יוגב14/10/2010השם ליאן יכול בהחלט להתאים לתינוקת ,המפה המתקבלת מספרים הרמוניים , פתיחות חברותיות , זרימה רבה , מידה של חופש עניין קלילות - יופי
האם להוסיף השם נטלי , אפשרי ! כשם שני !
לא בלבחור ליאן נטלי , כשם העיקרי , אלא ליאן כשם ראשון וליאן כשם שני
בחירת השם הראשון הוא החשוב בעיקר , למה מתכוונים כשבוחרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בשם משפחה !!!
אלינה14/10/2010שלום ליאת,
תודה על תגובתך! אני עשיתי טעות בשם משפחה שלנו. זה מארקינזון עם א' אחרי מ' ולא מרקינזון כמו שכתבתי. האם זה יכול לשנות את התוצאה אליה הגעת?
חוץ מזה, אני רוצה לשאול לגבי עוד שם אחד אם אפשר. האם שם שלי טובית (שוב שתי שמות) יכול להתאים לילדה?
בברכה ומצפה בקוצר רוח לתשובתך. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלינה
ליאת יוגב15/10/2010מבין השמות שהצעת , אחרי תיקון הטעות ,
השם המתאים ביותר הוא נטלי !
מפה זורמת , חברותית , קלילה והרמונית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)