מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתאמא19/10/2010
הי , נולדה לנו תינוקת ב05/10/10 לא מתחברים לשום שם אחר חוץ מיהלי .מה דעתכם , שם המשפחה דקל.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמא
ליאת יוגב19/10/2010השם יהלי עבור התינוקת - מספר הגורל =צמצום תאריך הלידה הינו 9 , מספר המדגיש צורך לבגדול , יכולת הבנה נתינה , צדדים הזקוקים למרחבים , במיוחד כשנולדה גם ביום לידה 5 . המוכיח על הצד של החופש , חברותיות , יחודיות ועוד. המפה כולה מוכיחה מצד אחד על צדדים רוחניים במיוחד , מצד שני , קיים צד של המון רכות אך קיים הצד האומר מה פתאום ? חייבת להיות בשליטה , לא יותר מדי רכה ...מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , העלול להביא למצבים של הפתעות בדרך החיים ..
אפשרות אחרת לניתוח המפה , צדדים יחודיים פרטיים , ללכת בדרכה המיוחדת , מול החלק האחר שלפיו , כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות עד כמה מאד זוגית , כשזהו לא ממש מי שהיא , עד כדי , פחות קבלה עצמית ...אם חשוב לי להראות משהו אחר ממי שאני , סימן שלא ממש אוהבת את מי שאני .
אם כך , לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, על התשובה לפי מה שכתבת זה לא
אמא20/10/2010שלילי כ"כ , האם להוסיף לה שם יעזור?לא מתחברים/מוצאים שום שם אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא
ליאת יוגב20/10/2010חשוב לבחור השם הראשון נכון ! כך שהוספת שם לא תשנה המפה
אלא אם כן מתכוונים לקרוא בשני השמות (דבר שנראה לי , שלא אליו מתכוונים)
אם כך , נכון לנסות להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם דרכה של התינוקת .
לי כמייעצת ,חשוב לתת התשובה המדוייקת גם אם לא לשביעות רצון ההורים
ובלבד , שאדייק בניתוח המפה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)