בחירת שם לתינוקת פגית

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת פגית
    הילה
    03/11/2010

שמי הילה , בעלי קוראים עירן .
    ילדתנו נולדה בלידה מוקדמת שבוע 30 משקל 1090 גרם.
    תאריך לידה לועזי 25.10.10
    נאמר לנו שיש לה אוטם מוחי (פגיעה מוחית ) ולכן חשוב לי שהשם יהיה בעל משמעות .

חשבנו על השם אליה. מה דעתך ?

תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת פגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה . תשובה

הילה
    03/11/2010

היי , שם המשפחה - ברק.
    אשמח אם תכווני אותי לשם (אני רוצה אליה, בעלי רוצה אליאן או ליאן) . ממש חשוב לי שיהיה שם שייתן לה כוחות להתגבר על הקשיים הצפויים לה בעקבות הפגיעה המוחית.
    תודה רבה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . תשובה - תגובה

חנה עטיה
    03/11/2010

להילה שלום,
    התינוקת הגיע לעולם עם יעוד המעיד על רגישות רבה כילדה. גם יום הלידה מוסיף לכך. לכן חשוב שנמצא שם שיחזק אותה פיסית ויתאים לתאריך הלידה.
    לצערי 3 השמות, יוצרים מפה רגישה מדי לילדתכם ואיני רוצה להמליץ על שמות אלו, בודאי לתינוקת שנולדה כפי שכתבת. קחי את זמנך וחשבי על שמות נוספים ואשמח לעזור לך. זאת תינוקת שתצטרכו לשמור על נפשה. היא תהיה זקוקה להמון חום ואהבה וחיבוקים ויחס טוב ומבין. בהצלחה לכם בינתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציה נוספת

הילה
    04/11/2010

היי ובוקר טוב,
    חשבנו על השם : תהל.
    מה דעתך ? יתאים לה?
    המון תודה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציה נוספת - תגובה

חנה עטיה
    04/11/2010

להילה שלום,
    אני מתלבטת כי מצד אחד היא נולדה עם רגישות גדולה וכעת הוספתם לה עוצמה וכוחות רבים בעשיה. אך מצד שני נוצר קונפליקט בתחום הזוגיות והקשרים הקרובים. קשה לי אישית להמליץ על שם כזה.
    היא תהיה פקחית וזריזה בחשיבה, עם יכולת של ארגון והובלה בתחום הקריירה. אך הקשרים הקרובים והקשר הזוגי לטעמי חשובים מאוד, ולא רק עם בן הזוג הצמוד אלא עם הורים, אחים, מטפלות, גננות וכו' במהלך חייה. חומר למחשבה. אשמח להמשיך ולעזור לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו