השם הנכון

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• השם הנכון
    מישהי
    10/11/2010

שלום אני בת 15 ויש לי 2ש מות ז"א שם אחד שאני רשומה עליו בת.ז ואחד שככה כולם קוראים לי עכשיו השאלה שלי היא ברגע שאני רוצה לבדוק ערך נורמולוגי שם וכל מיני כאלה אני בודקת לפי השם שקוראים לי בו או זה שרשום בת.ז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השם הנכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי

ליאת יוגב
    10/11/2010

ראשית יש לחשב השם הראשון , כי משמעותו היא 80% מערך המפה שאליה האדם נולד , מעבר לכך , יש לבחון המפה החדשה , בעקבות השם בו מכנים אותך ביום יום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

מישהי
    10/11/2010

אפילו אם בחיים לא קראו לי בשם של הת.ז?
    ביררתי את הנושא אצל אמי והיא אמרה שרשמו לי את השם בת.ז ככה רק בגלל שכשבאו לרשום אותי במשרד הפנים הפקידה אמרה להם שבגלל שלא באמת יש שם כזה (אמא שלי המציאה את השם שלי) אז צריך לרשום על שם אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי

ליאת יוגב
    10/11/2010

ההתייחסות צריכה להיות, בהתאם לשם שאמא התכוונה אליו כשנולדת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו