שם לילד

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לילד
    שני
    17/11/2010

שלום חנה וליאת
    ברצוני לברר האם שם אורי מתאים לילד שלי,הוא נולד ב11\11\2010 בשעה 19:17 שם משפחה שלנו לסיוק
    תודה שוב
    שני וויאצ'סלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לילד - תגובה

חנה עטיה
    17/11/2010

לשני שלום,
    אני מבינה שאתם עדין מתלבטים ובכן:
    השם אורי:
    היעוד הוא מספר 7 - כבר שוחחנו על כך.
    בעקרון השם אורי זה מספר 1 ומתאים למספר 7.
    אך נוצרת מפה שביעוד יושב מספר 7 הנבדל, הבוגר, עם עומק הרגשות, האיכותי ומסביב הכל מספרים של טוב לב, המון רגשות, משפחתיות, רכות, נשיות, פגיעות, חברתיות. זה נוגד את ה 7 ביעוד וכביכול יוצר חנק על היעוד. הוא יהיה מאוד נחמד כלפי חוץ. היכולות שלו יהיו כמעט בכל תחום בו ירצה לעסוק. אך ה 7 יהיה סגור, זה יהיה סיפור חייו.
    לשיקולכם.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם

שני
    17/11/2010

תודה לך,אני אגיד לך , לפני שבוחרים שם רוצים שם טוב ומוצלח לילד, לכן אני הרבה מתכתבת איתך.ויש לי עוד מספר ימים לבחור דחו לנו ברית.
    אני לא מבינה איך לבחור שם, מזה מספר 7 של גורל של הילד? עם מספר 7 בשם לא מתאים , וגם 1 לא מתאים איזה מספר אני צריכה לחפס? או לפי האות בוחרים שם?
    מה את אומרת על שם - ליאם,ליאור,אילן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם - תגובה

חנה עטיה
    18/11/2010

לשני שלום אני מעריכה את ההשקעה שלך בשם המתאים לילד.
    את יכולה להתקשר אלי ואעזור לך בדיבור.
    7 ביעוד זה מספר תאריך הלידה המלא. זה מספר הגורל של הילד. הוא הגיע לעולם להיות מספר 7 - שזה איכות, בגרות, להיות אקדמאי, לומד ומתעמק ולכך צריך לכוון אותו.
    מספר 1 בשם כן מתאים למספר 7 ביעוד.
    איך להתאים שם זה המקצוע שלי בשביל זה לומדים שנים ומתעמקים.
    אשמח לעזור לך ברצון. תנסי להתקשר מחר בערב. אם לא אענה תנסי שוב מאוחר יותר.
    לילה טוב חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו