בת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בת
    בת
    18/11/2010

שם לבת שנולדה בתאריך 15/11/2009
    שם משפחה גרשון
    ליהיא, אור , ליהי , שירי, שירלי
    אודה לייעוצכם המקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת - תגובה

חנה עטיה
    18/11/2010

שלום בת,
    האם התינוקת נולדה ב 2010 ?
    היעוד שלה אני מקוה מספר 2 - הגיע לעולם להיות עדינה, רגישה, משפחתית, זוגית, אימפטית, סימפטית, נחמדה, עדינה. יש לשמור על נפשה.
    יום לידה 15/6 - כבר עושה אותה משפחתית מאוד.
    מכל השמות היחידי שבה בחשבון זה שיר.
    תהיה לילדה חשיבה רצינית, עמוקה, מתמחה, לאט לאט, כבדה, נבדלת, בוגרת. היכולות שלה יהיו בהרבה תחומים - היא תוכל להיות פסיכולוגית מעולה. תעדיף לעבוד לבד, בשקט, להתמחות בתחום מסויים, לחקור, להתעמק.
    מפה עם הרבה רגשות ואולי גם פחדים. כלפי חוץ היא תפגין רוחב אופקים, אלטרואיזם, נדיבות. אך בתוכה היא תהיה יותר ביתית וסגורה.
    סה"כ מפה של רגישות, עדינות, היעוד שלה להיות בזוג אך גם יהיה לה מאוד חשוב להיות עם עצמה.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת

בת
    19/11/2010

חנה
    מודה על התייחסותך הילדה נולדה ב 2009 ולא 2010
    ילדה מאומצת.ובשלך רשמת 15/6 והיא נולדה 15/11
    15/11/2010 היתה בת שנה.
    האם התייחסותך לשם גם לא תשתנה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת

בת
    19/11/2010

הילה הוא שם שיתאים? או שעדיין שיר הוא המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת - תגובה

חנה עטיה
    19/11/2010

שלום לבת,
    ההתלבטות היא רצינית השם היחידי שבה בחשבון הוא הילה וגם איתו אני לא שלמה לגמרי.
    התינוקת שאימצתם הגיעה לעולם להיות מנהיגה, להוביל, להביא רעיונות, להיות יחודית, כריזמטית, ליזום, לסמוך על עצמה.
    עם השם הילה תהיה לה חשיבה בגדול וברחב, שאיפה למנהיגות, ארגון וניהול, אך גם שאיפה למשפחה ומסגרת.
    עד כאן הכל בסדר.
    היכולות שלה יהיו של נתינה, טיפול באנשים, ביטוי דרך המשפחה שלה, יצירת הרמוניה סביבה. כאן יש באמת אחריות ונאמנות. אך מצד שני היא תחיה כל חייה בין נתינה ודאגה לעצמה לבין נתינה למשפחה ולקהילה. כי האחד אינדיבידואליסט וה 6 ביכולות מאוד משפחתי, פשרן וותרן. גם יום הלידה 6 - גם משפחתיות, רצון להרמוניה.
    דבר נוסף היא תקרין חוכמה, בגרות, נבדלות, ידע רב וזה בקונפליקט לחלק מהמפה.
    מפה לא לגמרי הרמונית אך הענין לשיקולכם.
    יש כאן שילוב של הרבה נשיות עם כוח, עוצמה ושאיפה להגיע רחוק.
    אני לרשותכם אם יש לכם שמות נוספים.
    הכי חשוב זה לפתח אצלה את הבטחון העצמי, שתאמין בעצמה, שלא תלך בתחושה שאין על מי לסמוך ושהכל אני צריכה לעשות בזכות עצמי בלבד.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת

בת
    19/11/2010

אני מאוד מודה על הניתוח. אני אם חד הורית והתלבטות היא שלי לבד.(ועכשיו איתך(:)
    כמעט חודש שאני מחפשת שם ,,,,ולא מבינה בנורמולגיה ואסטרולוגיה כך שאין לי
    כיוון לשם,,ובשל המצב העדין חשוב לי מאוד השם ,,ואני יודעת שעוד צפויים קשיים חלקם טבעיים ,,אז הייתי רוצה שלפחות השם יפתח לך דרך חדשה ושלא יהפוך למכשלה או קושי.
    . אם תוכלי להנחות אותי על מנת שהמפה תהיה טובה יותר, אודה אם תוכלי לתת לי מספר שמות שיכולים לבוא בחשבון וכמובן שאם אתחבר אל אחד מהם זה יהיה נפלא. אכן ההתרגשות גדולה..מקווה שזו לא טירחה עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת - תגובה

חנה עטיה
    19/11/2010

שלום לבת,
    אני מאוד שמחה בשבילך ואעזור לך כמיטב יכולתי וגם בטלפון.
    את צודקת בכל מילה שכתבת, מאוד חשוב להעניק לילדה שם שיצור לה מפה הרמונית כדי שמהלך חייה יהיה עם מה שפחות מהמורות.

את השמות את תבחרי - קחי את זמנך ואני אעזור לך ואמליץ לך מבחינה מקצועית.
    אני לרשותך.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת

בת
    20/11/2010

מודה על עזרתך אני ממשיכה ,,לחפש ואולי שמות אלה יתאימו לקטנה
    לילך, שי - לי, מעין /מעיין
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת - תגובה

חנה עטיה
    21/11/2010

לבת שלום,
    בהמשך לענייננו:
    השם המומלץ הוא שי לי:
    כבר כתבתי לך שיעודה מספר 1.
    השם שי לי נותן לה חשיבה בגדול, ברחב, עם שאיפות גבוהות להצליח בחיים. אני גם רואה במחזורי חיים שלה שהיא תהיה שאפתנית ותרצה להצליח.
    היכולות שלה יהיו באמת עם נתינה לעולם, להצליח בהרבה תחומים ובעצם בכל מה שתבחר.
    המפה היא מאוד עוצמתית וחזקה. יום הלידה מוסיף רוך, משפחתיות, נתינה.
    חשוב יהיה לעבוד איתה על הבטחון העצמי, על שתוכל לסמוך על עצמה, על כך שיש לה יכולת ושתאמין בכישורים המרובים שלה. חשוב ללמדה לא ליפול למצבים של מסכנות, קורבנות, מלחמות, אין לי יכולת.
    במקרה הזה חשובה לי מפה חזקה ועוצמתית.
    בהצלחה רבה לך.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בת
    21/11/2010

אין לי מילים להודות לך. כל כך מרגש למצוא אנשים כמוך באמצע הדרך.
    בעוד שבועיים אוכל כבר לראותה ויש לה שם.."לכל איש יש שם שנתן לו אלוהים ....ועזרת לי מאוד .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

חנה עטיה
    21/11/2010

לבת,
    בשמחה רבה, אם גם עזרתי לו במעט, התענוג כולו שלי.
    לפניך עומדת משימה מופלאה ואני בטוחה שתעמדי בה.
    בהצלחה רבה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת - תגובה

חנה עטיה
    19/11/2010

לבת שלום,
    כל מה שכתבתי לא רלוונטי.
    אני אתיחס שוב מהתחלה אחה"צ.
    אני ממש מתרגשת מאנשים כמוכם.
    בהצלחה
    15/6 - זה יום הלידה.
    היעוד שלה הוא 1 וחשבתי ש 2.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו