מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתרותם19/11/2010
שלום ,
ביתי נולדה ביום שבת ו' בכסלו תשסע"א 13.11.10
אני רוצה לקרוא לה איה מוסקוביץ
שם שני - עלמה
האם זה מתאים? אמרו לי שמבחינה נומרולוגית השם צריך להיות גבוהה יותר מתאריך הלידה. כלומר מזל גבוהה מגורל. האם זה מתקיים כאן?
עוד דבר האם צריך לשים לה גרש בסוף השם? כלומר: איה' אמרו לי שככה נוהגים עם שמות שהאותיות בסוף השם מייצגות את הקדוש ברוך הוא.
אודה לתשובה
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רותם
ליאת יוגב19/11/2010אתייחס קודם כל לשם איה , מבלי לתת כרגע חשיבות לשם השני עלמה .
המפה המתקבלת = מספר גורל 9 , מספר המראה על נתינה והבנה רבה , מספר שיש בו חלקים הזקוקים למרחבים ,כמו גם דרמות , שיהיה מעניין ! רצון לבגדול ועוד .
מול זה , חשוב לראות שנולדה ביום לידה 13-4 בדרך לעשיה בגדול , לא פעם התעסקות בפרטים , צדדים שזקוקים לבטחון , אחריות ועוד , צדדים מאד מצפוניים קיימים בצירוף תאריך הלידה...
השם איה , מוכיח על מפה שלא תמיד תוכל ללכת עם היעוד , ה-9 הזקוק כל כך למרחבים , מאחר ותקלוט שהעולם רוצה אותה , הולכת בתלם , "ילדה טובה" זוגית סטנדרטית ההולכת בתלם , זוגיות אהבה , כשעולם הצרכים שלה הוא שונה ,
אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לה יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכה , אם כך , תמגנט לתוך חייה אנשים קרים מנוכרים ושתלטניים ...
האם להמליץ על מפה שכזו ? גם אם כל מספרי המפה במרביתם מוכיחים על צדדים רכים רגשיים נשיים . ובכל זאת קיימת בעייתיות !
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דומה...
אריאל22/11/2010שלום
בתנו נולדה ב13.09.10
קראנו לה אמילי ושם שני מיריים
האם זה מתאים? אמרו לי שמבחינה נומרולוגית השם צריך להיות גבוהה יותר מתאריך הלידה. כלומר מזל גבוהה מגורל. האם זה מתקיים כאן?
תודה
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלה-אריאל
אריאל22/11/2010שלום
שמי אריאל נורית ושמו של בעלי צבי שם המשפחה הראל
בתנו נולדה ב13.09.10
קראנו לה אמילי ,ושם שני מיריים(עם שני יודים)
מה מבחינת מפת הלידה שלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)