שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    רותם
    19/11/2010

שלום ,

ביתי נולדה ביום שבת ו' בכסלו תשסע"א 13.11.10
    אני רוצה לקרוא לה איה מוסקוביץ
    שם שני - עלמה

האם זה מתאים? אמרו לי שמבחינה נומרולוגית השם צריך להיות גבוהה יותר מתאריך הלידה. כלומר מזל גבוהה מגורל. האם זה מתקיים כאן?

עוד דבר האם צריך לשים לה גרש בסוף השם? כלומר: איה' אמרו לי שככה נוהגים עם שמות שהאותיות בסוף השם מייצגות את הקדוש ברוך הוא.

אודה לתשובה
    רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותם

ליאת יוגב
    19/11/2010

אתייחס קודם כל לשם איה , מבלי לתת כרגע חשיבות לשם השני עלמה .
    המפה המתקבלת = מספר גורל 9 , מספר המראה על נתינה והבנה רבה , מספר שיש בו חלקים הזקוקים למרחבים ,כמו גם דרמות , שיהיה מעניין ! רצון לבגדול ועוד .
    מול זה , חשוב לראות שנולדה ביום לידה 13-4 בדרך לעשיה בגדול , לא פעם התעסקות בפרטים , צדדים שזקוקים לבטחון , אחריות ועוד , צדדים מאד מצפוניים קיימים בצירוף תאריך הלידה...
    השם איה , מוכיח על מפה שלא תמיד תוכל ללכת עם היעוד , ה-9 הזקוק כל כך למרחבים , מאחר ותקלוט שהעולם רוצה אותה , הולכת בתלם , "ילדה טובה" זוגית סטנדרטית ההולכת בתלם , זוגיות אהבה , כשעולם הצרכים שלה הוא שונה ,
    אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לה יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכה , אם כך , תמגנט לתוך חייה אנשים קרים מנוכרים ושתלטניים ...
    האם להמליץ על מפה שכזו ? גם אם כל מספרי המפה במרביתם מוכיחים על צדדים רכים רגשיים נשיים . ובכל זאת קיימת בעייתיות !
    לשיקולך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דומה...

אריאל
    22/11/2010

שלום

בתנו נולדה ב13.09.10
    קראנו לה אמילי ושם שני מיריים

האם זה מתאים? אמרו לי שמבחינה נומרולוגית השם צריך להיות גבוהה יותר מתאריך הלידה. כלומר מזל גבוהה מגורל. האם זה מתקיים כאן?

תודה
    אריאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד שאלה-אריאל

אריאל
    22/11/2010

שלום
    שמי אריאל נורית ושמו של בעלי צבי שם המשפחה הראל
    בתנו נולדה ב13.09.10
    קראנו לה אמילי ,ושם שני מיריים(עם שני יודים)

מה מבחינת מפת הלידה שלה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו