מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתדנה ביהבי29/11/2010
שלום רב בתי נולדה ביום 5.11.2010 ועדיין לא נתנו לה שם
מתלבטת בין איה לתמר
שם המשפחה ביהבי
שם האם דנה
שם האב איל
אשמח לדעת אלו מבין השמות עדיפים + גם לדעת באופן ספציפי על השם "איה" אליו
אני יותר מתחברת תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב29/11/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 1 , מספר המוכיח על צדדים יחודיים עצמאיים אינדבדואליים ,
מול זה על פי השם איה , מרבית חלקי המפה מוכיחים על התחברות לאותם צדדים עצמאיים יחודיים , מפה שיש בה מידה רבה של חופש יחודיות , ללכת על פי קולות הבטן שלה, אלא שכלפי חוץ , כנראה על פי הדרישות מצד אבא , יהיה חשוב לה להיראות עד כמה הולכת בתלם , כמי שילדה טובה , כמו לראות , מתוך המפה - פחות קבלה עצמית , אם כלפי חוץ חושוב להראות משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא תמיד אוהבת את מי שאני ...
נוצרת גם בעייה תקשורתית ,
השם תמר , מוכיח אף הוא על בעייה תקשורתית, כשצורת החשיבה הינה רצינית מעמיקה מול הצורך להראות לעולם צד קליל זורם , פתוח תקשורתי , אם כך , כפי שציינתי - נוצרת בעייה תקשורתית !
האם קיימות אופציות נוספות ?
בין שני השמות , עדיף בכל זאת השם תמר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)