בחירת השם אלכס

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת השם אלכס
    מירב רוזנבלום
    01/12/2010

ליאת שלום!
    אני נמצאת בחודש שביעי ותמיד רציתי את השם אלכס אם וכאשר תהיה לי בת. יש לי בת בכורה וקראנו לה שירה -השם פשוט הוחלט עוד כשהייתי בבטן
    כעת בעלי מוכן שאקרא לביתנו השנייה באיזה שם שאבחר. השם שאני מאד רוצה הוא אלכס.
    שם המשפחה הוא רוזנבלום.
    אני יודעת שיהיו המון תהיות לגבי בחירת השם אבל משהו בי אומר לי שזה השם.
    מבקשת את עזרתך.
    בכלל, האם השם אלכס הוא שם טוב מבחינה נורמולוגית???
    תודה!
    מירב רוזנבלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת השם אלכס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירב

ליאת יוגב
    01/12/2010

תאריך הלידה , הינו מרכיב של 50% מערך המפה , ולמרות זאת ניתן לראות על השם אלכס רוזנבלום . שנוצר צירוף מספרים קרמטיים , קרמה 13-4 מספר המדגיש - נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון , כמו גם תחושת תקיעות ,
    משום כך , ברור שגם ללא ידיעת תאריך הלידה , השם לא מתאים!
    צר לי שזוהי תשובתי , אך חשוב שתנסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה , כדי להיטיב עם התינוקת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי שם לתינוקת

קרול
    26/11/2015

שלום, יש לי ילדה בת 6 חודשים לקח לנו לא מעט זמן לבחור שם לילדה מכיוון שלא הייתה הסכמה בעלי רצה ניצן ואני רונה,נעמה,נעמי משהו מתוק ונעים.
    בסופו של דבר הסכמנו על מעיין אבל אף אחד מאיתנו לא באמת קורא לה מעיין אני מחוברת קצת ובן הזוג שלי והשאר לא.

לפני יומיים אבא של בעלי נפטר ושמו אלכס ובעלי נורא רוצה שנחליף את השם לאלכס
    אני חושבת שאלכס לבת מיוחד ויפה קשה לי להגיד שאני מתחברת אבל בעיקר חוששת לקרוא על שם מישהו שנפטר שהיו לו בעיות בריאות ובכלל להעביר הלאה.
    אני לא כזאת מאמינה גדולה בדרך כלל.

תאריך הלידה של הילדה 26/4/2015
    אשמח לתגובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי שם לתינוקת - תגובה

ליאת יוגב
    01/12/2015

קרול ,צייני בבקשה את שם המשפחה של התינוקת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו