טרם מצאנו שם לילדה.

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• טרם מצאנו שם לילדה.
    חני כהן
    14/12/2010

שלום ,
    אני ילדתי בתאריך 5-12-2010 ואני בעלי עדיין לא מצאנו שם.
    תחילה חשבנו על השמות ליאן ו- מאי.
    לאחר הלידה אני רציתי לקרוא לילדה בשם נוגה כי יש בה ניצוץ מיוחד בעיניים וכי היא נולדה בחנוכה ויש לזה קונוטציה של אור, אך בעלי עדיין ממשיך לחשוב
    בעלי הציע אליין ולינוי- אני עדיין חושבת על זה.

בבקשה צריכה עזרה!!
    איזה שם יכול להתאים לתאריך זה ולהתאמה נומרולוגית טובה ביותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרם מצאנו שם לילדה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התינוקת נולדה בשעה 4:20

חני כהן
    14/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרם מצאנו שם לילדה. - תגובה

חנה עטיה
    14/12/2010

לחני שלום,
    אליין - לא מומלץ.
    לינוי - לא מומלץ.
    מאי - פחות מומלץ.
    ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד 11/2 - רגישות, עדינות, אמפטיה וסימפטיה, זוגיות, בבגרותה תוכל להפעיל את המאסטר 11 - רוחניות, אשת חזון. אך כילדה מספר המאסטר גורם ללחץ ומתח. יש לשמור על נפשה העדינה וללמדה לשוחח על רגישותה.
    השם ליאן - יוצר מפה הרמונית - אך עם פגיעות ועדינות, וגם חרדות יכולות להיות, מופנמות, חשדנות. בתחום העבודה היא תהיה רצינית וחרוצה. היא תשדר משפחתיות, הרמוניה, נתינה. אך תרצה את השקט שלה בבית ולהיות עם עצמה. יש כאן ענין שהיא תצטרך לאהוב את מי שהיא עם הרגישות, משהו מסגרתי ומשפחתי.
    נוגה - המפה יותר עוצמתית, עם יכולות מאוד גבוהות לא רק חריצות ויכולת להכנס לפרטים, אלא לעשות דברים בגדול. ומצד שני השאיפות שלה יקבלו מספר קארמטי 16/7 - וגם שמה קארמטי 19/1.
    לשיקולכם.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו