שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    מיה
    16/12/2010

הבת שלי נולדה ב-24/11/2010 אני מתלבטת האם לקרוא לה אגם יהל או אגם ליהיא האם יש צורך ב 2 שמות לאיזון או מספיק רק אגם אפשרות נוספת נועה או אפק שעת לידה 3-03 לפנות בוקר משפחה וינדרייך.אשמח לתשובה מהירה לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיה

ליאת יוגב
    16/12/2010

נראה שכשבוחרת השם לא מתכוונת להשתמש בשני השמות , אגם יהל ,
    או אגם ליהיא .אלא רק בת.ז. (תקני אותי באם טועה) משום כך , אתייחס לשם אגם בצירוף שם המשפחה שצויין .
    אם כך , השם אגם בעייתי , מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית , בכל הקשור בנושא הזוגי אינטימי לימים ,מצבים משבריים בתחום !
    השם נועה , מקבל צירוף מספרים המוכיח על כך , שמי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכיר אותה מבפנים , הפנים רגש , צורך באינטימיות , מול החוצה , תיראה יותר פרטית , יחודית, כמו גם מנטלית חוכמה תובנה , אך בעצם , מדוע חשוב יהיה לה להראות משהו אחר החוצה , להבדיל מעולם הצרכים שקיים בתוכה , הפנים זקוק כל כך לאינטימיות , זוגיות שיתוף וכו . מפה שיש בה מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ,כמו כן , מספר הפצע הגלגולי הינו 2 , תואם למספר הגורל , כמו לראות שהנושא של הזוגיות (זו המשמעות של המספר 2 ) לא תמיד יהיה פשוט, כי כבר מגלגולים קודמים באה עם פצע בנושא זה ..
    השם אפק יוצר מפת חנק , כמו לראות שלא יהיה מישהו חיצוני לה שיוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכה ,
    חשוב לציין , שהפנים זקוק במיוחד להרמוניה , שלווה , אהבה , זוגיות שייכות ועוד ,
    אך החיים על פי השם נועה , יוכיחו , שלא תמיד יש מי שמכיל אותה , בעייתי !!
    נסו להתחבר לשמות נוספים ואנסה לעזור לכם לבחור השם הראוי ביותר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו