מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקותורד25/12/2010
חנה שלום התינוקת שלי נולדה ב- 17/11/2010 בשעה 09:54
לפני לידתה ראיתי שלש אותיות מיה והמשמעות הייתה מובנת לי מ יה
האם השם מתאים? יש לי תחושה שיש צורך בשם נוסף. ייתכן שקשור באור, הילה זוהר?
אשמח לעזרתך בבחירת שם כבר חמישה שבועות אחרי לידת המתוקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקות - תגובה
חנה עטיה25/12/2010לורד שלום,
אשמח לעזור לך אם תצייני את שם המשפחה.
לגבי שם נוסף - האם הוא יהיה בשימוש או רק כתוספת בתעודת הזהות. השם שבשימוש, השם בו תקראי לילדה הוא הקובע.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תשובה
ורד25/12/2010שם המשפ]חה הוא שני
מה בדבר מיה זוהר שני ואקרא לה מיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תשובה - תגובה
חנה עטיה25/12/2010לורד שלום,
היעוד של הילדה הוא מספר 22/4 - מספר מאסטר - כילדה גורם ללחץ, כבוגרת כאשר תבין את איכות המספר, תוכל להגיע ליכולות טובות בעשיה ועוצמה רבה באישיותה.
המפה הנוצרת מהשם מיה - חשיבה לעומק, רצינית, איכותית ונבדלת. היכולות הן של הובלה, יוזמה, יחודיות, עסק עצמאי.
רק כלפי חוץ היא תקרין קסם אישי, ילדותיות, שמחה, אינטלגנציה - סותר את כל המפה. היא אמורה ללמוד לאהוב את הרצינות, הכובד, האינדיבידואליות והבגרות של מפתה.
הצד הרגשי גם פחות מדי בה לידי ביטוי.
אולי תחשבי על שמות נוספים כי המפה יחסית הרמונית אך היא עם פחות רגש ויחסית עם מספרים גבריים ולכן אני מתלבטת.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)