מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

באמת???
לי03/01/2011וואו לא ידעתי...
אני רק רוצה לומר לך משהו ..אנחנו לא מכירות אמנם אבל כל הכבוד לך על ההתיחסות ועל התשובות האישיות:) את מקסימה תודה רבה:) מכל הלב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שנולדלי01/01/2011
שלום:)
אשמח לדעת האם השם שבחרנו מתאים לתינוק שנולד ביום 26/12/10 בשעה 00.31
השם הוא אלמוג
שמי ושם בעלי לימור ורועי שוורצמן
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וחשוב לי רק להוסיף
לי01/01/2011שניתן לו גם שם נוסף שם שני הוא יוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב01/01/2011לשם השני פחות חשיבות , אך את שואלת על בחירת השם לאחר שנבחר , אם כך ,
כל שניתן לומר , חשוב לאפשר לו מידה רבה של חופש ,ריגוש ,עניין ,חברה, גיוון ותנועה .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
לי01/01/2011השם הוא עדיין ב גדר בחירה הברית תתקיים בעזרת ה' מחר ורציתי לדעת אם הבחירה היא טובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שאלה נוספת לגבי שמות
לי01/01/2011השם הראשון שהיה בתור אפשרות הוא שליו אבל אין לי מושג למה היה לי קצת קשה עם השם הזה
אשמח לשמוע את דעתך לגבי השם שליו והשם עמיחי
שוב המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב01/01/2011אם עדיין השם לא הוחלט , אפשר לומר כך - השם אלמוג - לא מומלץ , מאחר ומתקבל צירוף קונפליקטי במיוחד , מספר גורל 5 מול שם מלא 7 , צירוף המוכיח על המון בלגן , בלבול רב , צדדים הפוחדים לאבד שליטה , מול מציאות , לאורך הדרך , המאבדת שליטה , ה-7 מורכב מ-16 שהינו שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד .כמו כן קיים צירוף מספרים נוסף 19- היוצר מצבים קורבניים בדרך החיים ,
משום כך , כמו לומר לא מעט סיבות , לא אוכל להמליץ על השם .
השם שליו גם הוא בעייתי - מספרים רכים - מדובר בבן ! מספרים שלפיהם יהיו בעיות תקשורתיות , חברתיות ... כמו גם צירוף 19-1 המוסבר .
השם עמיחי - יוצר מפה שיש בה המון חוסר שקט , כמו גם מספרים רכים ,מושפעים , תלותיים .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת המון תודה על התגובה
לי02/01/2011יש לי שאלה נוספת האם יש חשיבות לשם משפחה למשל בעלי רושם את השם משפחה שלנו עם ו אחת ואילו אני עם 2...האם יש לזה משמעות בבחירת השם..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב02/01/2011בודאי שיש משמעות לכל אות , מכירה הביטוי "קוצו של יוד" .?
חשוב לדעת לאיזה שם משפחה התינוק נולד ? בדרך כלל ההתייחסות היא על פי איך שהאבא כותב .
צייני בפני האם לבדוק את השם על פי שורצמן , כי משנה את כל המפה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת המקסימה
לי03/01/2011שאלתי את בעלי וכן עם כותבים את השם משפחה עם ו אחת..גם בת.ז זה רק עם ו' אחת..מה זה בעצם אומר?
לימור
ליאת יוגב03/01/2011בהתייחסות לשם המשפחה שורצמן , נראה שהשם עמיחי הוא היותר מומלץ ,
האם קיימות אופציות נוספות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)