שם משפחה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם משפחה
    רינת
    06/01/2011

נולדתי בתאריך 19.4.81 שמי רינת מחלב וכעת אני נשואה ומתלבטת האם להוסיף את שם משפחתו של בעלי לשם משפחתי או להוריד את שם משפחתיח ולשים את שמו של בעלי- שצ'ופק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם משפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם משפחה - תגובה

חנה עטיה
    06/01/2011

לרינת שלום,
    לפי הידע שלי - לא מומלץ שתי שמות משפחה. צריך לבחור האם ברצונך להשאר עם השם שלך או להחליפו בשם של בעלך.
    השם החדש נותן אנרגיות נוספות כדי להתמודד עם ארועי החיים החדשים בחברת בעלך.
    בכל מקרה המפה בה נולדת היא הקובעת היא 80%.
    השם רינת מחלב - אני לא מנתחת מפה על רגל אחת. אך הגעת לעולם עם יעוד מספר 6 - ז"א יעודך להיות רגישה, המשפחה מרכז עולמך, לותר, להתפשר, לשמור על איזון רגשי כי את צריכה לתת לכולם ולא לצפות לתמורה.
    אך החשיבה שלך וגם מה שאת מקרינה כלפי חוץ קצת שונה. ז"א מספר 1 - "אם אין אני לי מי לי" - אני צריכה לסמוך רק על עצמי, חשיבה של יצירה ורעיונות, אולי לחשוב על צרכי ולא על אחרים, ליזום, להנהיג, להוביל - וזה סותר את היעוד במידת מה. זה בקיצור מאוד.
    לגבי השם החדש - רינת שצופק - בעקבות הנישואין החשיבה שלך תהיה יותר מעמיקה, איכותית, רצינית, חוקרת, איטית. והיכולות של ביטוי ביצירה, בדיבור, עבודה עם ילדים, במה. נוצרת מפה בהחלט שונה מהקודמת.
    זאת אנרגיה נוספת למה שיש לך.
    זה ממש בקיצור
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו