האם השם מתאים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם השם מתאים
    רויטל
    13/01/2011

לילדה הראשונה קוראים עדן לוי לידה 24.3.2003
    לשניה נוי לוי נולדה 13.10.2005

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם השם מתאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם השם מתאים - תגובה

חנה עטיה
    13/01/2011

שלום רב,
    עדן לוי - השם כבר נבחר ולכן יש כעת לעזור לה לעבור את ארועי חייה. באופן מאוד מאוד קצר - הילדה הגיע לעולם עם מספר יעוד 14/5 - יעודה להיות חופשיה כציפור, תקשורתית, זריזה, פחות רגישה, פקחית, עושה מה בראש שלה, לנסוע ולטייל - אך בגלל הקארמטי יש קושי לחיות בחופש כפי שהיתה רוצה.
    כל המספרים מסביב הם נוקשים יותר, בוגרים וחונקים את היעוד. הבולט ביותר הוא קושי שיהיה לך בתחום הזוגיות והקשרים הקרובים. המפה עצמה חסרה בה רגישות והתעסקות עם הרגש. יום הלידה הוא כן רגשי ויש לעבוד איתה מאוד על תחום הבעת רגשות ולא לחשוב שזה לא חשוב.
    נוי לוי - היא הגיע לעולם עם יעוד מספר 3 - לשמח אתכם, להיות מקסימה, ילדית, אינטלגנטית, יצירתית, בעלת דמיון וכו'.
    מה שבולט הוא שהיכולות שלה ויום הלידה נוגדים את היעוד - וזה יקשה עליה בחיים לממש את ה 3 שבה. האם אני קלילה וזורמת או כבדה ואיטית. האם אני פתוחה, רגישה או פחות רגישה ומופנמת. זה יהיה סיפור חייה. גם אנשים יקלטו אותה כרצינית, מנהלת, ביצועיסטית, מאורגנת, יעילה, משפחתית. אך בחיים הפרטיים היא תהיה נחמדה, קלילה, מקסימה אולי רוצה פחות מחויבות.
    זה על קצה המזלג.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם השם מתאים

אלמונית
    13/01/2011

תשובתך לא ברור לי ממש,תוכלי להסביר במילים יותר פשוטות מה אני צריכה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם השם מתאים - תגובה

חנה עטיה
    14/01/2011

שלום לך,
    שמחה שאת מתעניינת בנושא.
    לא ניתן באתר בכמה מילים להסביר את המפה לעומק. כתבתי רק כמה מילים.
    "במילים פשוטות" זה להתקשר אלי ולשוחח על הבנות ולהבין את המפה שלהן.
    המה לעשות - זאת ההבנה היכן הקשיים שלהן ועל מה צריך לעזור או לתמוך בהן.
    כי השמות כבר ניתנו והן מהתת מודע שלך - ז"א אלה השמות שבחרת וכעת עליך להתמודד ולעזור להן בארועי חייהן.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו