שם על אדם שנפטר

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם על אדם שנפטר
    אלמונית
    15/01/2011

שלום רב,
    ברצוני להיתייעץ עימך אבי של בעלי ניפטר לפני כחודש וחצי בלבד ועכשו כאשר אני לקראת חודש תשיעי החלטתי לשאול את בעלי לגביי נושא בחירת שם לילד ,בעלי נחרץ לתת לילד שיוולד בע"ה את שם אביו ,לאביו קראו חיים והוא רוצה לקרוא לילד חי או חיים ,ניסיתי להגיד לו שאני ממש לא מתחברת לשם ויש לציין כי כבר במהלך ההריון ערכתי רשימה עם שמות חיוביים וקליליים וחדשים ורציתי תמיד לשבת עם בעלי ולקבל את ההחלטה יחד אך לא צפיתי שזה מה שיקרה ,ניסית להיתפשר עימו ולהגיד לו כי אני מוכנה על שם שני כמו שהוא רוצה והוא ממש כעס ואמר שאני ממש לא רגישה והוא לא מוכן בכלל ,או שם אחד או שלא צריך כלל ,מה עושים במצב שכזה חשוב לי לציין כי אביו היה בן 74 במותו וגם נפטר ממחלת סרטן ואני מאמינה כי אדם אשר נולד לחיים אינו צריך לקחת שם של אדם אשר נפטר ממחלה או בטרם זמנו ,אלא רק בשיבה טובה וביכלל מה זה השטויות האלו ,אנחנו נמצאים בעולם מודרני והשמות כל כך מיוחדים זה ממש פאסה לתת שמום ככה מה היית ממליצה ??והאם אכן מומלץ לבחור שם ע"ש אדם שניפטר ממחלה לילד שיוולד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם על אדם שנפטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלמונית

ליאת יוגב
    15/01/2011

אין ספק שאת צודקת !!
    ראשית , בחירת שם נעשית ע"י א מ א !!! חשוב שאמא תתחבר לבחירת השם ,
    במידה ואמא בוחרת שם ולא מתחברת אליו , קיימת דאגת יתר -לילד , לאורך הדרך .
    מעבר לכך , תחושת אשמה ,כמו לומר "איפה אני לא בסדר " מול הילד ,
    מעבר לכך , בחירת שם על שם מי שנפטר ולא בנסיבות קלות , מן הראוי שלא לבחור באותו שם ,
    צייני כל זאת בפני בעלך - ואולי אף תני לו לקרוא הכתוב , כדי שיוכל להבין זאת ולא להתעקש בעניין .
    מקווה שתצליחי לשכנעו ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו