שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    נטלי
    10/12/2007

נולדה לי בת בתאריך ה- 17.11.2007
    בשעה 21:40
    רציתי לדעת האם את יכולה להציע לי שמות ואם לא האם השם לינוי מתאים לה?
    השם שלי הוא: נטלי תאריך לידה: 09.02.1985
    השם של בעלי: רם תאריך לידה: 31.07.1982
    שם המשפחה הוא: מהצרי
    אודה לך אם תחזירי לי תשובה ואם תוכלי להציע לי שמות..
    יום טוב, נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנטלי

ליאת יוגב
    10/12/2007

התינוקת בת 3 שבועות והשאלה האם בחירת השם לינוי , זוהי לא הבחירה שכבר בחרתם , אם עדיין לא התבייתתם על שם , הייתי מאפשרת לכם לבדוק לאיזה שמות נוספים אתם מתחברים , אני לא נוהגת להציע שמות , השמות יגיעו מכם ואני אציין בפניכם מה עדיף .
    לגבי השם לינוי נוצרים מספרים קרמטיים , כאשר קרמה - תיקון על חיים קודמים ואעדיף שלא , אבל שוב השאלה עד כמה לא סגורים על השם ??? ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת

נטלי
    10/12/2007

האמת היא שבעלי די רוצה שניקרא לילדה לינוי ואני לא כ"כ סגורה עליו ובגלל זה שאלתי אותך.
    הילדה כבר בת 3 שבועות והיא בלי שם כי אני לא מצליחה להחליט איך לקרוא לה, בגלל זה שאלתי אם את יכולה לתת לי מספר שמות שלדעתך יתאימו לה וכך אני יוכל לבחור לה את השם המתאים.
    בכל מקרה עוד לא חשבתי על שם אחר ואם תוכלי לעזור לי עם כמה שמות למרות שאת לא נוהגת לעשות כך אני אשמח.
    אני מקווה שתעזרי לי
    יום טוב, נטלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

ליאת יוגב
    11/12/2007

מצטערת אבל ממש לא אצליח למלא אחר בקשתך , ולבחור במקומך השמות , הסתכלי על שמות שעושים לך את זה , תפני אלי שוב ואהיה בשבילך .... תודה ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לתינוקת

נטלי
    11/12/2007

טוב, תודה בכל מקרה אני יחזור אלייך עם שמות.
    יום טוב, נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו