מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם - דחוףףף.יעל שוקר25/01/2011
שלום רב
נולדה לנו בת ב- 21/11/10 בשעה 19:45 בערב,וטרם קבענו לה שם.
יש לנו 3 ילדים נוספים ושמותהם:נוי,ניר ונועה ולתינוקת החדשה אנו רוצים שם
שיתחיל אות נ'. חשבנו על השם: נוגה. הבן שלנו מציע את השם נטע-לי אך אני פחות
מתחברת אליו. שמות ההורים :יעל ואמיר.
אודה לחוות דעתך בעניין כי טרם נקבע השם למרות שעבר זמן רב.
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם - דחוףףף. - תגובה
חנה עטיה25/01/2011ליעל שלום,
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 8 - יעודה להיות חזקה, השרדותית, מצליחה, כריזמתית, ביצועיסטית, מנהיגה.
השם נוגה שוקר - יוצר מפה של בונקר רגשי. ז"א כל המערכת הרגשית אצלה סגורה ונעולה. איני יכולה להמליץ על שם כזה. המפה גם מאוד גברית לילדה וזה לא מומלץ. כלפי חוץ היא תקרין חברותיות, תקשורת, גמישות.
נטע לי - מפה מאוד גברית ודיס הרמונית - גם לא מומלץ.
אני מבינה שהענין מורכב אך אם אתם מתיעצים, חישבו על שמות נוספים כדי ליצור לילדה גם רכות ורגישות במפה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוףףף
יעל שוקר26/01/2011האם יש לך הצעות לשמות לבת המתחילים באות נ' והמספר הייעודי הוא 8?
(מלבד נוי ונועה שיש לי)
בכבוד רב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוףףף - תגובה
חנה עטיה26/01/2011ליעל שלום,
היעוד הוא - תאריך הלידה המלא - זה גורלה של הילדה - מספר 8 במקרה הזה.
שמות רק את תציעי ואני אמליץ מה יוצר מפה הרמונית או דיס הרמונית.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם-דחוףףף
יעל שוקר28/01/2011ומה לגבי השם נופר\ האם הוא במספר יעוד 8 ?
אודה לתשובתך . יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם-דחוףףף - תגובה
חנה עטיה29/01/2011ליעל שלום,
אני חוזרת על דברי הקודמים שאולי לא הספקת לקרוא אותם.
היעוד זה תאריך הלידה המלא.
לגבי נופר שוקר - אני בודקת בצרוף תאריך הלידה איזו מפה נוצרת.
ובכן,
השם נופר שוקר יוצר מפה הרמונית למדי.
כי בתוכה היא מאוד חזקה עוצמתית, מנהיגה וכל המספרים מסביב יתנו לה יצירה, רעיונות, משפחתיות, טוב לב ונתינה למשפחה, לקהילה, ותוכל להשתמתש ביכולות אלה בתחום הלימודים והקריירה.
בהצלחה רבה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)