בחירת שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבת
    עינת
    31/01/2011

נולדה לי בת ב28-1-2011 בשעה 16:15 ורשמו בטופס 16:18 אשמח לעזרה בשמות האם השם ליאה מתאים?אשמח לעזרה כי צריכה לבחור לה שם ביום חמישי בעליה לתורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת

עינת
    31/01/2011

שם המשפחה שלי דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    31/01/2011

שלום לעינת,
    יעודה של הילדה הינו מספר 6 - יעודה להיות נדיבה, לחיות בהרמוניה, להתמקד במשפחה ובילדים, לגשר, לפשר וכו'.
    אך יוצאת מפה של אובר מספר 6 - וזה לוקח לשלילי של המספר - יתכנו כעסים, אכזבות, צורך שיודו לה על טוב ליבה, הדחקות רגשיות - נסי לחשוב על שמות נוספים.
    כל המפה טוב לב ונדיבות, אך גם קיים הרצון לדאוג לצרכיה ולא רק לזולת, וזה גם עלול ליצור קונפליקט בתוכה.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת

עינת
    31/01/2011

ליאה זה שם ממש לא טוב ?יש לך המלצה לשם אחר למרות שממש אני אוהבת את השם אשמח לעזרתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    31/01/2011

לעינת שלום,
    את השם רק את יכולה להציע ואני אעזור לך האם נוצרת מפה הרמונית או דיס הרמונית.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו