מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לטניהטניה קוריצ'אר31/01/2011
שלום! אני אמורה ללדת בניתוח קיסרי ב-28.02.2011. השם שאני רוצה לתת לתינוקת הוא שלי. אני מאוד אוהבת את השם. השאלה היא האם התאריך עצמו הוא חיובי וטוב? הרי אפשר לנסות לשנות אותו בכמה ימים. והאם השם שלי מתאים ומביא מזל טוב. שם המשפחה שלנו קוריצ'אר. תאריך לידה שלי הוא 30.06.1974 ושל בעלי 20.12.1970
ותודה ובברכה, טניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטניה - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לטניה שלום,
תאריך הלידה של התינוקת הוא גורלה.
התאריך עצמו יוצר יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה, מעמיקה, איכותית, בעלת עומק רגשות, בוגרת, נבדלת - לא פשוט, מה גם שהמספר הוא קארמטי - ז"א יתכנו, פחדים, חרדות נטישה, הפתעות, קורים דברים.
לגבי השם שלך - אין לי תשובה, כי לא בדקתי את מפתך, מה גם שאני לא מבינה בתחום אולי עליו את רומזת של קשר בין שמך לשם ילדתך.
אם זה יהיה תאריך הלידה - נוצרת מפה של חשיבה בגדול ורחב, רצון לידע, חשיבה יצירתית, מקורית, אינטואטיבית וכו'.
אך בתוכה היא תהיה מאוד רגישה, עדינה, עם יכולת לטפל באנשים, יתכנו חרדות ופחדים.
יש כאן אינדיבידואליזם, ומצד שני צורך ביחד וזוגיות.
לשיקולך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטניה
טניה קוריצ'אר31/01/2011אולי הבנת לא נכון? אני לא רוצה לתת את השם שלי- טניה, אלה השם שלי. מספרו 7 נדמה לי.
התאריך 02.03.2011 או 07.03.2011 יותר מתאים או פחות קארמי?
בתודה ובברכה טניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטניה - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לטניה,
אני התיחסתי רק לשם שלי + שם המשפחה.
השם שלי - מספר 7 - אמרנו שהיעוד הוא 16/7.
אם גם השם 7 - אז את מצפה שהיא תהיה בוגרת, חכמה, נבדלת, מעמיקה, איכותית, צריכה שקט ואת הפינה שלה בבית. לא פשוט לילדה כל ה 7 הזה - היא הלו ילדה.
2.3.2011 - יוצא יעוד 9.
7.3.2011 - יוצא יעוד 14/5.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)