תינוק חדש הגיע לעולם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• תינוק חדש הגיע לעולם
    קרן
    03/02/2011

שלום,
    מעוניינת בעזרה בבחירת שם לתינוק שנולד ביום 31.1.2011 בשעה 04:45
    שם המשפחה:גולדשטיין.
    השמות לגביהם אנחנו מתלבטים: איתי, עומר, יובל.
    הרבה תודה,
    אמא קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק חדש הגיע לעולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק חדש הגיע לעולם - תגובה

חנה עטיה
    03/02/2011

לקרן שלום,
    ילדך הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודו להיות מנהיג, כריזמטי, אלטרואיסט, לתת ולא לצפות לתמורה, להיות חכם, מוחצן, רגיש וכו'.
    השם עומר - לא מומלץ, אובר מספר 9 - מוביל לשלילי של המספר.
    בהחלט יש התלבטות בין יובל לאיתי.
    השם איתי - שם לילד בוגר, חכם, רציני, איכותי, נבדל.
    השם יובל - ילד מקסים, ילדי, אינטלגנטי, דברן, בא לשמח את אמא שלו.
    השם יובל גם יותר הרמוני ליעוד מאשר איתי.
    עם איתי נוצרת מפה - סה"כ הרמונית. כאשר היעוד 9 המנהיג העושה מה בראש שלו, סגור עם מספרים מסגרתייים, משפחתיים, ביתיים. גם הזוית של הזוגיות יוצרת בעיות באינטימיות.
    עם יובל נוצרת מפה - כאן היעוד 9 פחות סגור עם המספרים מסביב ויש כאן צרוף של טיפול באנשים, הרבה טוב לב. הוא יקרין כלפי חוץ, אדם חברותי, מסתדר, תקשורתי ולא תמיד יאהב את הרגישות והרכות שבתוכו.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קרן
    06/02/2011

חנה שלום,
    כל כך התרגשתי לקרוא את הדברים.
    כבר בבטן הרגשנו את האנרגיה של הקטן: אנרגיה חזקה אבל גם הרבה קלילות, פשטות, שמחה. לכן היה מדהים לקרוא את כל הדברים האלה בשם "יובל". אנחנו לא מחליטים מראש על שם אלא מחכים לרך הנולד מסתכלים עליו ומנסים 'להבין' מי הוא. עדיין זה מדהים איך שהשם שעלה הצליח לענות על התחושה לגבי התכונות שלו (מימי העוברות).
    דבר שהטריד אותי לגביו (שוב, בהריון) היה נושאים של אינטימיות אמיתית ועמוקה, תחום הרגש-שכל וזוגיות. ואז כתבת דברים ברוח הזו לגבי השם "איתי"!
    בקיצור, התרשמתי מאד. הרבה תודה.
    הברית מחר ובחרנו ביובל.
    קרן.
    (סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן לכתוב בחזרה... אני רואה שמאז עברו כאן עוד המון המון תינוקות.... מקווה שתראי את התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

חנה עטיה
    06/02/2011

לקרן שלום,
    אני מתרגשת בשבילך, בחרת בשם נפלא ומאחלת לכם הרבה אושר איתו.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו